Maria Rosetti, Scoala Gimnaziala - Bucuresti

Oferta educationala

Scoala acreditata de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice
 Curriculum national
 Predare in limba romana
 Comunicarea prompta, zilnica a rezultatelor evaluarilor, a absentelor si a observatiilor profesorilor catre parintii fiecarui elev
 Programe de pregatire intensive pentru elevii capabili de performante inalte pentru Olimpiadele si Concursurile Nationale si Internationale
 Programe de pregatire suplimentara pentru elevii cu progres scolar lent
 Burse pentru elevii de gimnaziu cu medie mare
 Activitati extrascolare (excursii, proiecte educationale, vizite la muzee, tabere, etc)
Consiliere si orientare
 Grija si siguranta

Limba si comunicare –  Dezvolta capacitatea elevilor de a se exprima corect, fluent si expresiv, atat oral cat si in scris, imbogatindu-le vocabularul si stimulându-le imaginatia.

Matematica si stiinte – Vizeaza formarea deprinderilor de calcul matematic precum si cunoasterea unor aspecte din viata plantelor, a animalelor si a omului.

Om si societate – Vizeaza insusirea notiunilor de timp si spatiu, de intelegere a notiunilor religioase.

Arte – Au rolul de a gasi calea de la frumos la sufletul copilului, pentru ca acesta sa devina mai sensibil si mai bun si sa-l ajute sa fie in armonie cu propria persoana si cu lumea inconjuratoare.

Educatie fizica – Urmareste intretinerea si imbunatatirea starii de sanatate a copiilor, dar si dezvoltarea unor calitati importante, precum abilitatea de a lucra in echipa si increderea in sine.

Consiliere – Are scopul de a-l ajuta pe elev sa-si descopere propriile afinitati, aspiratii si valori, pentru a-si putea construi o imagine de sine pozitiva pe baza calitatilor si a personalitatii sale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212305276
Str. Garibaldi, nr. 3, Sector 2, Bucuresti
Distribuie