Smile Design by Dr Abboud - Bucuresti

Aparat dentar invizibil - Invisalign

Invisalign este un aparat dentar invizibil, mobil si extrem de confortabil.
Ortodontia, ramura a medicinei dentare specializata în tratamentul disarmoniei dento-alveolare sau în termeni mai putin academici, „îndreptarea dintilor” a luat amploare în ultimii ani, spre bucuria medicilor stomatologi si ortodonti, deoarece este singura specialitate care poate rezolva cu adevarat inghesuirile dentare, anomaliile scheletice, problemele ocluzale, contribuind astfel la pastrarea dintilor naturali pe arcade.

Daca acum 18 ani singura metoda de a ne indrepta dintii era prin aparate conventionale cu bracketi, astazi beneficiem de mai multe metode mai estetice si confortabile. În 1998, Invisalign, un aparat ortodontic revolutionar, a schimbat conceptele ortodontiei.

Invisalign este de fapt un tratament individualizat adaptat nevoilor fiecarui pacient si consta într-un set de gutiere transparente, realizate printr-un plan de tratament computerizat.

Invisalign este un dispozitiv transparent si mobilizabil, astfel încât poate fi îndepartat în timpul mesei, permitând o alimentatie confortabila, nerestrictionata. Totodata, pacientul se poate spala corect pe dinti, ca si cum nu ar purta un aparat ortodontic. Posibilitatea de a indeparta dispozitivul in timpul meselor si in timpul masurilor de igiena elimina toate efectele negative care pot aparea în timpul purtarii unui aparat dentar clasic, cum ar fi aparitia cariilor, coloratiile dentare sau sensibilitatea dentara.

Galerie foto
  • ...