Smile Avenue - Centru Stomatologic Ilfov

Despre noi

Ne concentram pe sanatatea dumneavoastra dentara. Specialistii nostri instruiti si tehnologia de ultima generatie va asigura ca la fiecare vizita aveti acces la servicii complete pentru prevenirea problemelor, precum si pentru mentinerea igienei orale! Investitia în dezvoltarea tehnologiei ne permite sa oferim tratamente personalizate cu rezultate de succes.

Inaugurat în anul 2020, centrul de excelenta în medicina dentara s-a nascut atât din pasiunea noastra pentru cele mai înalte standarde de practica în stomatologie cât si din dorinta de a oferi pietei locale si nu numai, servicii stomatologice care promoveaza confortul si starea de bine a pacientului, eliminând pe cât posibil disconfortul resimtit în timpul tratamentelor.

Asadar, Smile Avenue înseamna, înainte de toate, locul în care ai parte de o experienta diferita a vizitei la medicul stomatolog. Suntem sustinatori ai relatiilor medic-pacient bazate pe grija, empatie, rabdare si comunicare.

În orice aspect al activitatii noastre, avem o singura misiune: aceea de îmbunatatire continua atât a calitatii serviciilor cât si a experientei pacientilor care ne treg pragul.

  • Facem tot ce ne sta în putinta pentru a atenua disconfortul fiecarui tratament.

  • Investim în echipamente de ultima generatie, mijloace sigure de igiena si sterilizare.

  • Suntem prompti si respectam programarile pentru ca pretuim timpul fiecaruia.

  • Abordam solutii personalizate de tratament în functie de necesitatile tale.
Galerie foto
  • ...