Spectrum Eco Construct -Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori

Toaletare arbori

Toaletarea arborilor reprezinta o lucrare tehnica de specialitate dendrologica care are drept scop controlul evolutiei arborilor, prin reducerea sau suprimarea anumitor parti dintr-un arbore, scurtarea ramurilor cu o pozitie defectuoasa sau care prejudiciaza cladirile/retelele aeriene din jur/indicatoare rutiere, eliminarea ramurilor uscate sau care prezinta despicaturi, rani mecanice, cu rolul de a stimula cresterea sau înflorirea,  crearea unei forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor cât si mentinerea  acestora în starea de siguranta.

 

Lucrari efectuate in siguranta

Lucrarile de toaletari copaci se realizeaza in deplina siguranta datorita faptului ca din echipa noastra fac partea doar alpinisti utilitari calificati in domeniu.

Dupa toaletarea copacilor, puteti opta pentru serviciul de tocare a crengilor cu tocator profesional si evacuarea acestora de pe teren.

 

Evacuare deseuri lemnoase

Evacuam materialul lemnos rezultat din toaletari / defrisari arbori. Mai multe detalii despre acest serviciu.

 

IMPORTANT

Lucrarile de toaletare / defrisare ale arborilor se fac pe baza de aviz emis de PMB - Directia de Mediu, chiar daca arborii se afla in curtea personala. Singurele lucrari care se fac fara aviz sunt cele de indepartare a crengilor rupte / uscate si defrisarea arborilor putrezi/ uscati, care sunt in pericol de prabusire.

-Conform Hotararii Consiliului General nr. 304/2009, toaletarile se pot realiza doar in baza avizelor de specialitate emise de catre Primaria  Municipiului Bucuresti, prin Directia Protectia Mediului si Educatie Ecocivica. Acest aviz contine printre altele, specificatii clare referitoare la lucrarile de taiere ce pot fi aplicate arborilor vizati si se aplica atat pe domeniul public, cat si pentru proprietatile private.-Realizarea lucrarilor de toaletare a arborilor in lipsa unui aviz sau nerespectarea avizului, poate fi sanctionata cu amenzi stabilite de organele competente.

Galerie foto
  • ...