Spectrum Eco Construct -Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori

Defrisari arbori

  • Defrisarea  arborilor  în declin biologic avansat, uscati în proportie de 70-100%;
  • Ramurile mari de schelet uscate, începând cu Ø=20 cm se vor taia etapizat prin fragmentare succesiva, de la vârf spre punctul de insertie, segmentele lemnoase se  ancoreaza fiind coborâte cu ajutorul frânghiilor sau alte sisteme de sustinere pentru evitarea producerii de accidente de orice natura;
  • Se va continua cu defrisarea axului care se executa tot etapizat si prin ancorare
  • Dupa defrisarea integrala a arborelui se vor extrage radacinile cu atentie pentru a nu fi afectate retelele edilitare subterane, fundatiile imobilelor, gardurilor împrejmuitoare, anexelor, etc.;

DEFRISAM ARBORI IN SIGURANTA

Taierile copacilor afectati, bolnavi, uscati sau care reprezinta un pericol pentru siguranta oamenilor se face etapizat prin fragmentare succesiva, astfel ca la final rezultatul va fi cel dorit, in conditii de maxima siguranta.

SERVICIILE NOASTRE SUNT PENTRU ORICE INALTIME

Indiferent de inaltimea la care lucram, profesionistii Spectrum Eco Construct sunt mereu pregatit sa faca fata si celor mai mari provocari.

IMPORTANT

Lucrarile de toaletare / defrisare ale arborilor se fac pe baza de aviz emis de PMB - Directia de Mediu, chiar daca arborii se afla in curtea personala. Singurele lucrari care se fac fara aviz sunt cele de indepartare a crengilor rupte / uscate si defrisarea arborilor putrezi/ uscati, care sunt in pericol de prabusire.

Galerie foto
  • ...