Spectrum Eco Construct -Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori

Tuns/ desfiintat iedera de pe cladiri

Oferim servicii de tundere sau desfiintare a iederii crescuta pe garduri sau ziduri, în functie de dorinta beneficiarului.Iedera este o planta care ofera un aspect placut atunci când ''imbraca" o casa, un perete sau un gard. Sunt situatii în care iedera crescuta necontrolat devine invaziva si poate crea diverse probleme - poate creste peste jgheaburi, infundandu-le, poate deteriora tencuiala de pe cladiri, tine umezeala, favorizeaza aparitia tântarilor, viespilor si a altor insecte vara. Cresterea excesiva, necontrolata determina îngreunarea plantei care se poate desprinde de pe suportul pe care este crescuta, putând produce pagube.

Pentru a evita aceste situatii neplacute, iedera trebuie tunsa periodic, fiind o planta care se regenereaza rapid, recapatandu-si aspectul placut imediat ce intra în vegetatie.

Lucrarile de tuns sau defrisat iedera se realizeaza cu alpinisti utilitari, nacela, scara, în functie de situatie, utilizând diverse ustensile ( foarfeci, masini de tuns gard viu sau drujbe).

Galerie foto
  • ...