Staff Cleaning, firma de curatenie Bucuresti

Curatenie fatade cu alpinisti utilitari

Dispunem de alpinisti utilitari ce va vor ajuta sa aveti fatada stralucitoare. In multe cazuri, fatada creeaza aspectul intregii cladiri. Staff Cleaning detine o echipa de alpinisti utilitari cu experienta, pregatiti pentru orice solicitare.

Alpinisti utilitari - curatenie cladire birouri

Echipa noastra de alpinisti utilitari este gata sa redea imaginea cladirii indiferent de cat de mare va fi efortul depus de noi. Ne ocupam de curatenia spatiilor vitrate, orice tip de cladire, indiferent de regimul de inaltime.

Alpinisti utilitari Bucuresti - curatenie industriala

Cladiri de birouri, blocuri de locuinte, spatii comerciale, sau diferite tipuri de turnuri, echipa noastra de alpinisti utilitari accepta orice provocare si pana in prezent nu a dezamagit niciodata.

Lucrari cu nivel de dificultate ridicat

Echipele noastre de alpinisti utilitari va vor ajuta la curatarea sau repararea fatadei, revopsirea partilor greu accesibile si chiar decorarea de sarbatori sau instalarea unui banner urias.

Folosim cele mai bune materiale si echipamente pentru acest tip de munca. Oamenii nostri sunt in permanenta siguranta, chiar daca pentru cei din jur va parea mai mult decat periculos. Intr-un timp foarte scurt si cu costuri scazute vom readuce prospetimea fatadei oricarei cladiri.

Putem trimite o echipa in Bucuresti sau in zonele limitrofe.

Galerie foto
  • ...