Staff Cleaning, firma de curatenie Bucuresti

Servicii curatare canapele

Canapeaua sau fotoliul din casa sunt importante atat pentru dumneavoastra si familie, cat si pentru oaspeti.

Servicii de curatare canapele Bucuresti

Datorita experientei noastre in spalat canapele si fotolii, acestea isi vor recapata culoarea, ba chiar mai mult, prospetimea pe care au pierdut-o cu trecerea timpului. Saltelele, canapelele, scaune sau fotolii atat de des folosite vor fi spalate si curatate de pete, microbi, acarieni si igienizate corespunzator.

 

Servicii de curatare si spalare fotolii

Pentru curatare fotolii folosim aparatul de injectie-extractie cu apa calda si detergent activ ce distruge acarienii care se adapostesc in perne si burete. Este recomandat sa cereti o interventie de spalat canapea si fotolii cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a mentine igiena casei dumneavoastra.

Curatarea canapelelor si fotoliilor nu trebuie neglijata

Fotoliile si canapelele sunt adesea trecute cu vederea cand vine vorba de curatenie, insa ele sunt printre cele mai utilizate obiecte din casa, necesitand astfel o curatare regulata. Exista diferite tipuri de pete si murdarie care va pot distruge tapiteria, dar totodata exista si metode de a le curata.

Metoda folosita

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, folosim metoda injectie-extractie cu apa calda si detergent activ pentru tapiterii. Se stropeste suprafata murdara, iar dupa frecare, se extrage toata apa, zona urmand a se usca definitiv intr-un interval de 4-5 ore. Suntem specializati in curatarea tuturor tipurilor de tapiterie. Puteti suna acum pentru a cere o estimare gratuita de cost pentru spalat canapele sau fotolii.

 

 

 

Preturi spalare/curatare canapele si fotolii din material textil Scaune de la 10 Lei/bucata Fotolii de la 45 Lei/bucata Canapea 2 locuri de la 90 Lei/bucata Canapea tip coltar (5 locuri) de la 190 Lei/bucata

Galerie foto
  • ...