Staff Cleaning, firma de curatenie Bucuresti

Curatare covoare si curatare mocheta

Curatare si spalare covoare, mochete, pardoseli

Poate cel mai vizibil lucru când intri intr-o camera este mocheta sau covorul. Pentru po mocheta ca noua, Staff Cleaning are solutia. Echipa noastra foloseste cele mai performante, eficiente si profesionale substante, utilaje si tehnici pentru curatarea in profunzime a mochetei sau covorului dumneavoastra.

 

Servicii de curatare si spalare mocheta sau covor

Studiile de specialitate au demonstrat ca mochetele si covoarele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana si spalate in profunzime cel putin o data la 4-6 luni.

Serviciul de curatare pardoseli

Murdaria care se aduna in porii pardoselii este foarte greu de indepartat, cu atat mai mult daca vorbim de un spatiu mare, intens circulat. Acest lucru nu este o problema pentru angajatii Staff Cleaning. Curatam absolut orice fel de suprafata cum ar fi: parchet, marmura, piatra, gresie, ardezie, faianta din orice camera precum: bai, bucatarii, foaiere, intrari, holuri. Cu serviciul de curatare a pardoselii va veti bucura nu numai de calitatea superioara a produselor folosite, ci si de posibilitatea de a-l adapta nevoilor dumneavostra (diferite tipuri de abonamente de curatenie).

Curatare covoare

Este un fapt dovedit ca peste 75% din murdaria existenta intr-o camera se acumuleaza in pardoseala, mocheta sau covoare. Aducem pe incaltaminte praf, microbi, murdarie care sunt cu atat mai greu de indepartat cu cat zona este mai circulata. De aceea, spalarea in profunzime a pardoselii, mochetei si covoarelor trebuie sa fie primordiala pentru dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...