Start Academy curs Dermopigmentist Bucuresti

Micropigmentare One2One

One2One este special conceput pentru cei care doresc sa se initieze in arta machiajului semi-permanent cu garantia ca, la finalul modulului vor putea profesa cu toata increderea.

In cadrul modului individual One2One se vor aprofunda tehnicile de pigmentare pentru sprancene (hasura, fir cu fir); buze (contur+volum) si pleoape (eye-liner). Dar nu inainte de fixarea masuratorilor necesare pigmentarii, metoda unica in Romania, ce elimina 100% orice risc de a gresi.

Vei invata despre toate variantele de anestezie, dar si despre tipurile de aparate, pigmenti sau consumabile disponibile pe piata din domeniu si chiar vei avea posibilitatea sa le testezi.

Cele 100 de ore de curs sunt distribuite in mod corespunzator pe module de teorie, practica pe materiale didactice, practica pe modele umane si studiu individual.

Avantajul Cursului de Micropigmentare One2One este ca acesta este adaptat si personalizat fiecarui cursant in parte, in functie de aptitudinile si bagajul de cunostinte tehnice acumulate anterior cursului. La finalul acestui modul profesor-cursant, vei cunoaste toate tehnicile folosite de catre trainerii cunoscuti din lume, cum ar fi pigmentarea fir cu fir, 2D, 3D, baby doll lips sau butterfly eye make-up,reusind sa aplici cu usurinta tehnica potrivita fiecarei cliente, in functie de cerinte si de ceea ce i se potriveste.

Pretul Cursului de Micropigmentare One2One este de 1850 euro si include un kit cu aparat Med+1000, 10 ace de micropigmentare si 5 ace de mesoterapie, de la L’Ortec Medical. De asemenea, in cazul in care se doreste, aparatul poate fi schimbat cu un alt model, achitandu-se diferenta de pret. La achizitionarea cursului One2One, se ofera un discount pentru kit-ul cu aparat Med+ 1000 sau Med+ 9000 de la L’Ortec Medical.

PRET: 1850 Euro (Kit cu aparat Med+1000 inclus in pret)

Galerie foto
  • ...