Start Academy curs Dermopigmentist Bucuresti

Microblading One2One

Ne place sa aratam bine si cautam mereu noi metode de a ne pune in valoare trasaturile. Printre cele mai in voga procedee din aria machiajului semi-permanent se numara Microblading-ul. Metoda manuala folosita in pigmentarea sprancenelor reda cu cea mai mare exactitate forma, grosimea si implicit aspectul natural al firelor de par ce compun sprancenele. Fara a exista teama ca pigmentul se poate intinde, Microblading-ul se realizeaza cu ajutorul mai multor ace fine, grupate ca intr-o lama minuscula. Dispunerea separata a acestor ace determina aspectul diafan si natural al firelor de par nou create.

De ce Start Academy?

A excela intr-un domeniu inseamna sa te intreci pe tine insuti pentru a deveni din ce in ce mai bun. Start Academy reprezinta un indrumator de incredere pentru cei interesati de progres si propune in acest sens CURSUL DE MICROBLADING ONE2ONE, care reuseste sa fructifice si sa eficientizeze pe deplin timpul si performanta cursantului in acumularea informatiilor teoretice si, bineinteles, a exercitiului practic. In cadrul sedintelor de pregatire, participantul la curs va opera cu ajutorul ultimelor modele de ustensile, va fi pus la curent cu noutatile din domeniu si sub indrumarea trainerilor va reusi sa isi perfectioneze tehnica, reusind sa implanteze delicat sub epiderma pigmentii potriviti din punct de vedere coloristic pentru fiecare client in parte.

Avantaje

Exercitiul practic va fi efectuat direct pe modele umane, iar accentul se va pune pe obtinerea rezultatului ideal. Trainerii prezenti in cadrul cursului detin o experienta notabila in domeniu si vor acorda o atentie sporita detaliilor, precum si manierei de executie in vederea obtinerii unui aspect cat mai natural. Pigmentii folositi sunt de cea mai buna calitate si se va urmari alegerea corecta a acestora in functie de tipurile de piele. Retusul, intretinerea pigmentarii o data la doi ani precum si aspectele legate de forma fetei si modul de executie fac impreuna obiectul programei CURSULUI DE MICROBLADING ONE2ONE.

Cursul individual (One2One) se desfasoara pe durata a 4 zile, care sunt impartite dupa formatul 3+1, ceea ce inseamna ca se efectueaza trei zile de curs si mai puteti beneficia si de 1 zi optionala, care se pastreaza pentru o revenire ulterioara (de exemplu, multi cursanti prefera sa efectueze ziua de curs optional la o luna dupa curs, pentru a analiza aspectul pigmentarii dupa vindecare in urma procedurii initiale, efectuarea retusurilor etc., sau dupa 2-3, 6 luni sau chiar un an, dupa ce au avut ocazia sa lucreze, sa se confrunte cu diferite situatii/particularitati si doresc sa revina ulterior pentru intrebari si practica suplimentare). Aceasta zi optionala va fi efectuata in cadrul unei grupe formate din maxim 3 cursati.

Unul dintre avantajele Cursului Individual de Microblading este ca acesta este adaptat si personalizat fiecarui cursant in parte, in functie de aptitudinile si bagajul de cunostinte tehnice acumulate anterior cursului, oferind garantia ca, la finalul modulului, cursantul va putea profesa cu toata increderea.

Galerie foto
  • ...