Start Academy curs Dermopigmentist Bucuresti

L.A.S.E.R. Tattoo Removal

Se intampla adesea sa ne tatuam pe piele obiecte, persoane, cuvinte care poate, la un moment dat al vietii, nu mai sunt de actualitate si dorim sa le indepartam.

Deoarece tatuajele sunt plasate profund sub piele, metodele “invechite” (dermabrazia, indepartarea chimica) lasa cicatrici inacceptabile din punct de vedere estetic (cicatrici hipertrofice sau chiar cheloide).

Metoda cea mai noua si moderna consta in folosirea L.A.S.E.R.-ului de ultima generatie Nd: YAG, care utilizeaza energie inalta prin emiterea instantanee a undei L.A.S.E.R. pentru a sfarama si indeparta pigmentul eficient in celulele modificate patologic prin plasarea cernelii tatuajului. Urmand cursul de Indepartarea a Tatuajelor folosind metoda L.A.S.E.R., le poti oferi clientelor/clientilor cele mai eficiente servicii.

Cursul de Indepartarea a tatuajelor L.A.S.E.R. – Nd:Yag presupune 2 zile de studiu intens, timp in care vei invata de la profesionisti tehnica necesara. Pretul cursului este de doar 550 euro, acesta incluzand: ·         O zi in care vei primi toate informatiile teoretice necesare unui lucru profesionist

·         O zi in care vei aplica cunostintele, dobandite anterior, pe modele umane.

Ce mai astepti? Traim intr-o societate in continua dezvoltare, aceasta tehnica facand parte din cele care vor prezenta din ce in ce mai mult un deosebit interes. Te asteptam la Start Academy!

Galerie foto
  • ...