Servicii Translitera - Agentie traduceri Bucuresti

Traduceri legalizate

Oferim servicii de traduceri legalizate de un Notar Public. Traducerile legalizate sunt efectuate din engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si alte 25 de limbi straine.

Serviciile de LEGALIZARE sunt solicitate în special pentru ca documentele finale sa fi depuse la institutii publice precum: primarie, judecatorie, banca, birou notarial, ambasada, Ministerul Afacerilor de Externe, Camera Notarilor Publici, Oficiul Registrul Comertului, institutii scolare etc.

Pentru a se realiza procesul de legalizare notariala documentele trebuie pregatite conform legilor notarilor publici si prezentate în momentul legalizarii doar în format original. Pentru legalizarea notariala documentele sunt solicitate cu semnatura/stampila în original din partea unitatii emitente.

Documentele legalizate contin semnatura/stampila din partea traducatorului autorizat, dar si timbru sec, iar pe încheierea de legalizare se regasesc stampilele notarului si înscrierile acestuia.

Majoritatea institutiilor publice din România solicita ca traducerile sa fie autentificate de catre un Notar Public din România – Traduceri Legalizate.

Pentru a se realiza procesul de legalizare notariala documentele trebuie pregatite conform legilor notarilor publici si prezentate în momentul legalizarii doar în format original. Pentru traduceri legalizate de un Notar Public, documentele sunt solicitate cu semnatura/stampila în original din partea unitatii emitente.

Galerie foto
  • ...