Servicii Translitera - Agentie traduceri Bucuresti

Servicii notariale complete

Oferim servicii notariale complete pentru a veni în ajutorul tau.

Ne ocupam de majoritatea procedeelor notariale/juridice pentru tine. Astfel, documentele tale pot fi traduse, legalizate, apostilate sau supralegalizate, vizate fara sa pierzi timp.

  • Copie legalizata notarial – este o procedura notariala ce permite clientilor sa utilizeze un înscris conform cu documentul original, dar fara a înstraina documentul original. Pentru a se realiza copia legalizata trebuie sa i se prezinte notarului si documentul original.
  • Apostila pe documentele originale – emise în Bucuresti (ILFOV) – este o stampila ce se aplica pe documentul original sau se ataseaza documentului original si este recunoscuta de toate tarile semnatare ale Conventiei de la Haga. Aceasta formalitate se realizeaza la Prefectura Bucuresti.
  • Apostila pe traducere – este o stampila aplicata la Camera Notarilor pe un document. Aceasta este necesara pentru ca documentul sa fie recunoscut într-o tara semnatara a Conventiei de la Haga.
  • Supralegalizare pe traducere – este o stampila aplicata la Camera Notarilor pe un document. Aceasta este necesara pentru ca documentul sa fie recunoscut într-o tara nesemnatara a Conventiei de la Haga
  • Viza Ministerului Afacerilor Externe (MAE)
  • Viza Ambasada

Dupa traducerea documentului, acesta se va pregati de legalizat pentru a fi autentificat de catre un notar public. Dupa legalizarea traducerii conform cerintelor notariale, documentul va fi apostilat/supralegalizat la Camera Notarilor Publici din Bucuresti.

Apostila este o stampila pusa pe ultima pagina a documentului original sau/si pe traducerea legalizata a documentului. Aceasta este ceruta de catre insitutiile din tarile care fac parte din Conventia de la Haga. 

Supralegalizarea îndeplineste aceleasi cerinte ca apostila, însa se realizeaza doar pentru statele care nu sunt semnatare ale Conventiei de la Haga.

Galerie foto
  • ...