Text: particular proprietar
Zona: Titan-Dristor
75.000 €
54.000 €
 • Suprafata 40 mp
 • An 2019
 • Decomandat
Bucuresti, 13 mai, 19:20
Titan, Trapezului
57.000 €
Titan, Liviu Rebreanu
+ Schita
71.000 €
 • Suprafata 50 mp
 • An 1969
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 10
Sector 3, azi, 09:15
Metrou Titan la 5 min, Parcul IOR, Incalzire in pardoseala
104.950 €
 • Suprafata 50 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
 • 4 min.
Bucuresti, azi, 11:00
Titan, langa metrou si parcul IOR, incalzire in pardoseala
89.697 €
Titan, langa metrou si parcul IOR, incalzire in pardoseala Apartamente/Case Noi - Direct Dezvoltator - Fara Comision - Star Construct Apartament de 2 camere complet decomandat, componenta: hol de acces, bucatarie inchisa, camera de zi, dormitor, baie complet utilata. Locuinta este parte a unui bloc nou cu un regim de intaltime scazut (P 3E), pozitionat langa parcul IOR (2-3 minute de mers pe jos) si statia de metrou Titan (4-5 minute de mers pe jos). De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale din zona: Park Lake Mall, Galeriile Titan, Mega-Image, scoala/gradinita, restaurante, sali de fitness, farmacii, saloane de infrumusetare etc. Cladirea va fi realizata din cadre de beton armat, iar compartimentarile interioare si peretii exteriori din caramida Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Apartamentele se vand complet finisate si bransate la utilitatile sectorului 3 (apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv). Dintre finisaje amintim: Centrala termica in condesnare de 24 kw.Incalzire in pardoseala.Geamuri termopan cu profil PVC. Parchet/gresie/faianta la alegerea viitorilor proprietari in limita unui buget prestabilit (20 eruo/mp).Obiecte ceramice in bai.Usi de interior calitative.Usa de intrare metalica.Pretul afisat nu are TVA 5% inclus. Pozele afisate sunt cu titlu informativ si reprezinta sugestii de finisaje.
 • Suprafata 43 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj parter din 3
 • 4 min.
Bucuresti, ieri, 10:49
Metrou Nicolae Teclu - 7 minute, Incalzire in pardoseala
77.043 €
Metrou Nicolae Teclu - 7 minute, Incalzire in pardoseala Zero comision, direct dezvoltator, finisaje la alegerea clientilor. Pretul din anunt este pentru un avans de 80% la semnarea promisiunii de vanzare-cumparare. Nu este inclus TVA de 5%. Pret: 81148 euro TVA 5% pentru un avans de 15% Apartamentul oferit spre vanzare este complet decomandat si este alcatuit din: - living cu acces pe balcon; - dormitor; - bucatarie separata; - hol cu spatiu pentru depozitare; - baie; - balcon. Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de: statia de metrou Nicolae Teclu (aproximativ 600m), fata de Complexul Comercial Pallady (Ikea, Auchan, Kaufland, Lidl, Leroy Merlin etc.), scoli si gradinite (de asemenea foarte aproape de imobil), locatia permite un acces foarte rapid catre centrul capitalei. Unitatile ansamblului se predau la cheie, complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, bai complet echipate, usi de interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan, centrala termica de apartament, iar incalzirea este prin pardoseala. Camerele apartamentelor sunt spatioase si atent compartimentate astfel incat sa ofere viitorilor proprietari o locuinta ideala. Apartamentele vor fi bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv. Sistemul constructiv al imobilului este de inalta calitate, pentru structura de rezistenta a blocului folosindu-se cadre si planse din beton armat. Intre apartamente, precum si la exterior, este folosita caramida Porotherm de 30cm, iar intre camerele apartamentelor este tot caramida de 11,5cm, toate acestea oferind o izolare fonica si termica foarte buna. Zero comision. Birou vanzari apartamente noi direct de la dezvoltator. Pozele din anunt sunt cu titlu informativ.
 • Suprafata 63 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
 • 13 min.
Bucuresti, ieri, 15:20
Nicolae Teclu. Aproape de metrou, Incalzire in pardoseala, Spatios
77.043 €
Nicolae Teclu. Aproape de metrou, Incalzire in pardoseala, Spatios Zero comision, direct dezvoltator, finisaje la alegerea clientilor. Pretul din anunt este pentru un avans de 80% la semnarea promisiunii de vanzare-cumparare. Nu este inclus TVA de 5%. Pret: 81148 euro TVA 5% pentru un avans de 15% Apartamentul oferit spre vanzare este complet decomandat si este alcatuit din: - living cu acces pe balcon; - dormitor; - bucatarie separata; - hol cu spatiu pentru depozitare; - baie; - balcon. Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de: statia de metrou Nicolae Teclu (aproximativ 600m), fata de Complexul Comercial Pallady (Ikea, Auchan, Kaufland, Lidl, Leroy Merlin etc.), scoli si gradinite (de asemenea foarte aproape de imobil), locatia permite un acces foarte rapid catre centrul capitalei. Unitatile ansamblului se predau la cheie, complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, bai complet echipate, usi de interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan, centrala termica de apartament, iar incalzirea este prin pardoseala. Camerele apartamentelor sunt spatioase si atent compartimentate astfel incat sa ofere viitorilor proprietari o locuinta ideala. Apartamentele vor fi bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv. Sistemul constructiv al imobilului este de inalta calitate, pentru structura de rezistenta a blocului folosindu-se cadre si planse din beton armat. Intre apartamente, precum si la exterior, este folosita caramida Porotherm de 30cm, iar intre camerele apartamentelor este tot caramida de 11,5cm, toate acestea oferind o izolare fonica si termica foarte buna. Zero comision. Birou vanzari apartamente noi direct de la dezvoltator. Pozele din anunt sunt cu titlu informativ.
 • Suprafata 63 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
 • 12 min.
Bucuresti, ieri, 15:20
Parcul Teilor Apartament 2 camere 75423 euro Mutare Rapida 1 minut Parcul Teilor
75.423 €
Parcul Teilor Apartament 2 camere 75423 euro Mutare Rapida 1 minut Parcul Teilor Va prezentem un apartament de 2 camere cu o suprafata totala utila de 74,15 mp la pretul promotional de 75.423 euro tva inclus pentru un avans de 70% si 79.194 euro pentru avansul de 15%. Apartamentul situat la etajul 1 din 3 al unui bloc in faza de finalizare, cu o compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra, suprafata utila de 57,02 mp plus 17,13 mp de balcon. Din paletarul dezvoltatorului, la un buget generos avem la dispozitie finisaje de calitate . Apartamentul se preda echipat si utilat cu gresie, faianta, parchet, usi interior si cea de exterior securizata, centrala proprie in condensatie de 24 kw, baile echipate si utilate. Apartamentul v-a fi predat la cheie bransat la toate utilitatile Enel, Engie si Apanova . Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele. . Se accepta si plata prin credit bancar. Oferim asistenta in vederea intocmirii dosarului de creditare. Comision 0 % . Pozele au titlul de prezentare . Recomand vizionarea, Costin Draghici 0770.309.812 Detalii zona: 1 MINUTE DE PARCUL TEILOR 3 MINUTE DE LIDL 5 MINUTE AUCHAN TITAN Reper: Theodor Pallady - metrou Nicolae Teclu
 • Suprafata 75 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
 • 18 min.
Bucuresti, azi, 09:35
Theodor Pallady, 2 camere, 10 minute metrou N. Teclu
67.300 €
Theodor Pallady, 2 camere, 10 minute metrou N. Teclu Habitat Group va ofera un apartament de 2 camere tip studio de 54,87 mp utili la pretul promotional de 67.300 euro pentru plata unui avans de 80%, iar 70.600 euro cu plata unui avans de 5%. Situat la parter inalt intr-un bloc cu regim de inaltime P + 3, intr-un bloc exclusivist, de o calitate superioara a materialelor de constructie, cu o arhitectura si compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra, cu incalzire in pardoseala, amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropriere de Parcul Teilor. Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare atat la interior cat si la exterior, calitatea constructiei, dar si a finisajelor. Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate Regasim materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme. Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort. Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica. Apartamentele vor fi predate la cheie cu toate bransamentele(Enel, Engie, Apanova ). Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele. Oferim asistenta in vederea intocmirii dosarului de creditare. Pozele au titlul de prezentare. COMISION 0% . Preturile nu contin tva. Recomand Vizionarea! Mara Serban 0751337890 Reper: Theodor Pallady
 • Suprafata 55 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj parter din 3
 • 18 min.
Bucuresti, 10 mai, 12:15
Nicolae Teclu Apartament 2 camere 56200 euro Avans 5% la 10 min.metrou N.Teclu
56.200 €
Nicolae Teclu Apartament 2 camere 56200 euro Avans 5% la 10 min.metrou N.Teclu Habitat Group va prezinta un apartament de 2 camere tip studio de 44,28 mp utili la pretul promotional de 56.200 euro pentru plata unui avans de 80% si 59.000 euro cu avansul de 15%. Preturile nu contin tva . Se accepta si avansul de 5 % . Situata la etajul 1 din 3 al unui bloc exclusivist, de o calitate superioara a materialelor de constructie, cu o arhitectura si compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra. amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropriere de Parcul Teilor . Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare atat la interior cat si la exterior, calitatea constructiei, dar si a finisajelor. Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate . Regasim materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme . Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort . Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica . Apartamentele vor fi predate la cheie cu toate bransamentele(Enel, Engie, Apanova ) . Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele. Oferim asistenta in vederea intocmirii dosarului de creditare . Pozele au titlul de prezentare. Comision 0 % . Recomand vizionarea, Costin Draghici 0770.309.812 Detalii zona: Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele. Reper: Theodor Pallady - metrou Nicolae Teclu
 • Suprafata 45 mp
 • An 2022
 • Semidecomandat
 • Etaj 1 din 3
 • 18 min.
Bucuresti, azi, 09:35
Parcul Teilor vanzare apartament 2 camere 61576 euro 2 minute Parcul Teilor
61.576 €
Parcul Teilor vanzare apartament 2 camere 61576 euro 2 minute Parcul Teilor Habitat Group va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat cu suprafata totala utila de 50,33 mp la pretul promotional de 61.576 euro pentru plata cash 90 %, 63.972 euro avans 50 % si 66.269 euro cu avansul de 15 %. Preturile nu contin tva . Optional se poate achizitiona si locul de parcare subteran la pretul de 3000 euro tva inclus . Un nou ansamblu rezidential format din 3 blocuri cu un regim de inaltime de P+3 amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropriere de Parcul Teilor, cu un coeficient ridicat de calitate . Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare atat la interior cat si la exterior, calitatea constructiei, dar si a finisajelor. Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate . Regasim materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme . Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort . Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica . Apartamentul va fi predat la cheie cu toate bransamentele(Enel, Engie, Apanova ) . Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele. Pretul final pentru persoanele fizice : Cu avans de 90% este de 64.654 euro + 3.000 euro parcarea = 67.654 euro . Cu avans de 50% este de 67.171 euro + 3.000 euro parcarea = 70.171 euro . Cu avans de 15% este de 69.687,25 euro + 3.000 euro parcarea = 72.687 euro . Oferim asistenta in vederea intocmirii dosarului de creditare . Pozele au titlul de prezentare. Comision 0 % . Ofer suport gratuit pentru intocmirea dosarului de credit bancar, ca broker de credite. Detalii si vizionari Raluca Stanciu 0720624278 Reper: Theodor Pallady
 • Suprafata 48 mp
 • An 2022
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 12 mai, 17:10
Imobiliare vanzari - Apartamente 2 camere