Zona: Titan-Dristor
An constructie: 1978 - 1989, 1990 - 2009, dupa 2010
Nicolae Teclu, metrou, constructie noua, direct dezvoltator
42.490 €
Nicolae Teclu, metrou, constructie noua, direct dezvoltator Garsoniera spatioasa, ce dispune de un balcon de dimensiuni generoase, bucatarie inchisa, grup sanitar complet utilat. Imobilul se afla in imediata vecinatate a centru comercial Theodor Pallady, astfel realizandu-se un acces facil catre numerose magazine precum: IKEA, Auchan, Metro, Jumbo s.a., dar si catre statia de metrou Nicolae Teclu (800 de metri. Structura de rezistenta a imobilului este alcatuita din stalpi si diafragme de beton armat, pentru a conferi o siguranta crescuta, caramida Porotherm de 24,5 cm intre apartamente, aceasta diminuand semnificativ zgomotul. Intre etaje este folosita o placa armata de 15 cm, inaltimea acesteia fiind de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Izolatia exterioara este realizata din polistiren expandat de 10 cm, tamplaria PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. Intre etaje este folosita o placa armata de 15 cm, inaltimea etajului fiind de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Izolatia exterioara este realizata din polistiren expandat de 10 cm, tamplaria PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. Finisajele utilizate confera o perspectiva unica in ceea ce priveste amenajarea interioara, fiind folosite numai materiale de cea mai buna calitate. Daca achizitionarea apartamenului se realizeaza din timp finisajele se pot personaliza. Acestea sunt: -bransament la gaze, apa canalizare, curent electric; -centrala termica Immergas 24 kw; - instalatie din PPR (polipropilena - rezistenta la temperaturi ridicate); - calorifere otel; - placaje cu gresie si faianta; - parchet laminat; - instalatie sanitara Romstal; - usi interior Pinum; - usa metalica Pinum la intrare; - interfon; - internet si televiziune RCS
 • Suprafata 36 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 2 din 7
 • 11 min.
Bucuresti, 13 apr, 17:09
Nicolae Teclu. Garsoniera - metrou, zona linistita
42.490 €
 • Suprafata 36 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 2 din 7
 • 15 min.
Bucuresti, 13 apr, 08:25
Doua camere decomandat Titan, Auchan, Parcul Teilor
54.840 €
Doua camere decomandat Titan, Auchan, Parcul Teilor High Class Residence Pallady Insasi denumirea complexului rezidential spune la ce ne putem astepta: high class. Iar asta se traduce prin viziune, eleganta, materiale inovative folosite pe structuri de rezistenta de calitate si, nu in ultimul rand, finisaje si dotari de la cele mai prestigioase companii. Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+5, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate. High Class Residence Pallady va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor. Apartamentele din ansamblul rezidential High Class Residence se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator! vino la vizionare!! Direct dezvoltator! Detalii an constructie: finalizare 2021 iulie Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de Premier Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 53 mp
 • An 2019
 • Etaj 2 din 8
Bucuresti, 10 apr, 06:45
Titan, metrou Nicolae Teclu, decomandata
42.490 €
 • Suprafata 36 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 7
 • 11 min.
Bucuresti, 09 apr, 17:58
Nicolae Teclu - Dezvoltator - Mutare imediata
42.174 €
Nicolae Teclu - Dezvoltator - Mutare imediata Acest proiect este un proiect nou din zona Theodor Pallady, construit de un dezvoltator ce are in spate numeroase proiecte finalizate cu succes. Imobilul este situate in zona Theodor Pallady, conferind astfel un acces usor catre zona Titan si Autostrada Soarelui. In apropiere regasim statia de metrou Nicolae Teclu (15 minute de mers pe jos) dar si centrul comercial Theodor Pallady, ce are in componenta magazine precum: IKEA, Metro, Auchan, Jumbo, Leroy Merlin, Kaufland si multe altele. Structura de rezistenta a cladirii este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare sunt realizate din caramida Porotherme de 30 cm iar la compartimentarile interioare este folosit acelasi tip de caramida de 11.5 cm. Izolatie termica exterioara cu plistiren de 10 cm si tencuiala mecanizata. Finisaje: - parchet, gresie, faianta, usi de interior - buget generos; - obiecte sanitare in bai; - usa metalica la intrare; - centrala termica de 24 kw Immergas; - geamuri termopan albe - Reiner 5 camere. Partile comune - blaustrada de stricla pe casa scarii, lift silentios, parcare supraterana dar si un numar limitat de locuri de parcare acoperite, posibilitatea achizitionarii unei boxe. Pret afisat este promotional pentru plata cash si nu include TVA. Avansul minim este de 5% din valoarea apartamentului in termen de 2 saptamani de la semnarea rezervarii. Pret parcare supraterana - 4.500 Euro (TVA 5% inclus). Pret parcare acoperita - 6.000 Euro (TVA 5% inclus). Pret Boxa - 3.000 Euro (TVA 5% inclus). Poza cu caracter informativ. Birou de vanzari! Comision 0%
 • Suprafata 39 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
 • 16 min.
Bucuresti, 12 apr, 11:53
Sector 3 Garsoniera
46.248 €
 • Suprafata 38 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 7 din 11
Bucuresti, 12 apr, 07:45
High Class Residence bloc 5 scara 6
57.590 €
High Class Residence bloc 5 scara 6 High Class Residence Pallady Insasi denumirea complexului rezidential spune la ce ne putem astepta: high class. Iar asta se traduce prin viziune, eleganta, materiale inovative folosite pe structuri de rezistenta de calitate si, nu in ultimul rand, finisaje si dotari de la cele mai prestigioase companii. Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+5, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate. High Class Residence Pallady va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor. Apartamentele din ansamblul rezidential High Class Residence se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator! Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de Premier Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 49 mp
 • An 2020
 • Etaj 4 din 8
Bucuresti, 10 apr, 12:30
Titan - Pallady- metrou Nicolae Teclu, garsoniera
42.490 €
Titan - Pallady- metrou Nicolae Teclu, garsoniera Garsoniera este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Titan, Iris Mall, Auchan Pallady, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea. Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+6E+7R, dotat cu lift modern si parcari supraterane acoperite . Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale . Garsoniera are o suprafata totala de 35.79 mp. Aceasta este alcatuita din 1 camera de zi , 1 bucatarie, 1 baie si 1 balcon. Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior. Direct Dezvoltator. Comision 0% Cash: Avans 80% la antecontract : 42.490Euro Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Construit cu simt de raspundere, folosind tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate, Titan Sun Park este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate si la un pret accesibil! Un proiect ce se evidentiaza prin volumetrie redusa, stil modern si confort sporit.
 • Suprafata 35 mp
 • An 2020
 • Semidecomandat
 • Etaj 1 din 7
 • 14 min.
Bucuresti, 16 apr, 19:36
Titan, garsoniera Titan-Theodor Pallady, aproape de metrou
45.850 €
 • Suprafata 40 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 2 din 8
Bucuresti, 08 apr, 11:16
Nicolae Teclu, Metrou, decomandat, dimensiuni generoase
42.174 €
Nicolae Teclu, Metrou, decomandat, dimensiuni generoase Garsoniera spatioasa, confort 1, total decomandata cu bucatarie inchisa si living spatios, situta intr-un bloc nou. Imobilul este situate in zona Theodor Pallady, conferind astfel un acces usor catre zona Titan si Autostrada Soarelui. In apropiere regasim statia de metrou Nicolae Teclu (15 minute de mers pe jos) dar si centrul comercial Theodor Pallady, ce are in componenta magazine precum: IKEA, Metro, Auchan, Jumbo, Leroy Merlin, Kaufland si multe altele. Structura de rezistenta a cladirii este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare sunt realizate din caramida Porotherme de 30 cm iar la compartimentarile interioare este folosit acelasi tip de caramida de 11.5 cm. Izolatie termica exterioara cu plistiren de 10 cm si tencuiala mecanizata. Finisaje: - parchet, gresie, faianta, usi de interior - buget generos; - obiecte sanitare in bai; - usa metalica la intrare; - centrala termica de 24 kw Immergas; - geamuri termopan albe - Reiner 5 camere. Partile comune - blaustrada de stricla pe casa scarii, lift silentios, parcare supraterana dar si un numar limitat de locuri de parcare acoperite, posibilitatea achizitionarii unei boxe. Pret afisat este promotional pentru plata cash si nu are TVA-ul inclus. Avansul minim este de 5% din valoarea apartamentului in termen de 2 saptamani de la semnarea rezervarii. Pret parcare supraterana - 4.500 Euro (TVA 5% inclus). Pret parcare acoperita - 6.000 Euro (TVA 5% inclus). Pret Boxa - 3.000 Euro (TVA 5% inclus). Poze cu caracter informativ. Birou de vanzari! fara comision!
 • Suprafata 39 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
 • 11 min.
Bucuresti, 09 apr, 17:54
Imobiliare vanzari - Garsoniere