An constructie: ansambluri rezidentiale
Berceni, Drumul Binelui, garsoniera decomandata
45.000 €
Berceni, Drumul Binelui, garsoniera decomandata O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare o garsoniera in zona Berceni, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera, este situata la parter, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici o camera luminoasa cu canapea extensibila, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este spatiosa, avand o suprafata totala de 31mp, perfecta pentru serile linistite, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. . Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de centrala proprie si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante. Spatiu, confort, aer curat sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru dvs.
 • Suprafata 31 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj parter din 5
Bucuresti, 14 oct, 16:11
Berceni, IMGB
37.900 €
 • Suprafata 38 mp
 • An 2019
 • Etaj 4 din 6
 • 18 min.
Popesti - leordeni, 06 oct, 18:50
Grozavesti Novum Residence, Garsoniera de Lux Vanzare, 1/11, 82.600€
82.000 €
Grozavesti Novum Residence, Garsoniera de Lux Vanzare, 1/11, 82.600€ "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Grozavesti, in complexul rezidential Novum Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la etajul 1 al unui bloc cu 11 etaje, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa cu canapea extensibila, baie - cada si o bucatarie inchisa, mobilata cu plita si cuptor incorporate, hota si frigider. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 37mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 7mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(STB 601 la iesirea din complex, statia de metrou Petrache Poenaru la 5 minute, STB 105, tramvai 1, 11, 35 si metrou Grozavesti la 7 minute), scoli(UPB, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Drept, UMF Carol Davila, Universitatea Ecologica, toate la un maximum de 8 minute cu masina), parcuri(Parcul Politehnicii si Parcul Grozavesti), hipermarketuri (Carrefour Orhideea la 9 minute), si restaurante(Shorley, Pui de Urs si restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 37 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 11
Bucuresti, 12 oct, 12:43
Plaza F2 Lujerului, Ideal Invest. Garsoniera Mobilata Vanzare, 68.000E
68.000 €
Plaza F2 Lujerului, Ideal Invest. Garsoniera Mobilata Vanzare, 68.000E "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, in complexul rezidential Exigent Plaza Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la parterul unui imobil nou, cu 12 etaje, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa cu pat de mijloc, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 34mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 10 minute de mers pe jos), gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri (magazin Profi in complex, Plaza Romania la 3 minute) si restaurante(restaurantele din Plaza Romania). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 34 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj parter din 12
Bucuresti, 08 oct, 13:20
Pantelimon, Ivonco Residential, garsoniere
40.000 €
 • Suprafata 35 mp
 • An 2018
Pantelimon, ieri, 18:05
Bucurestii Noi, Damaroia
39.000 €
Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E
57.990 €
Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Grozavesti, in complexul rezidential Politehnica Park, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la parterul unui imobil finalizat in 2017, cu 9 nivele, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibla, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, frigider. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 26mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute, STB 201, 105 la 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazine stradale plus Carrefour Orhideea la 10 minute de mers pe jos) si restaurante(Shorley, Pui de Urs, Potcoava, Aluat Pizza). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 26 mp
 • An 2017
 • Semidecomandat
 • Etaj parter din 9
Bucuresti, 12 oct, 13:16
39.500 €
 • Suprafata 38 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 06 oct, 21:10
Berceni - Garsoniera - Metrou Berceni - Mutare Rapida - Finisaje Premium
44.900 €
Berceni - Garsoniera - Metrou Berceni - Mutare Rapida - Finisaje Premium Locuinta prezentata spre vanzare face parte dintr-un proiect rezidential nou si este situata in proximitatea statiei de Metrou Berceni (5 minute de mers pe jos). Ansamblul este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Berceni, Dimitrie Leonida. Garsoniera este spatioasa, cu o compartimentare atent gandita si o suprafata utila de 37.90 mp, este bransata la toate utilitatile orasului si este contorizata individual. FINISAJE DE FOARTE BUNA CALITATE LA ALEGEREA CUMPARATORULUI CE CUPRIND ( usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, interfon, centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), calorifere si pregatire pentru aer conditionat). Imobilul in care se regaseste garsoniera respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa. Pozele sunt cu titlu de prezentare ! Va astept la vizionare !!! Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 37 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 6 din 6
 • 8 min.
Bucuresti, 13 oct, 08:01
Aparatorii Patriei, 4 min, 2018, terasa proprie, incalzire in pardoseala
37.500 €
 • Suprafata 28 mp
 • An 2018
 • Semidecomandat
 • Etaj parter din 3
 • 6 min.
Bucuresti, 16 aug, 11:09
21 Residence Lujerului Garsoniera Lux Mobilata Vanzare, 11/11, 75.000E
75.000 €
21 Residence Lujerului Garsoniera Lux Mobilata Vanzare, 11/11, 75.000E "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la etajul 11/11, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 38mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 5 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (Cora Lujerului). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 35 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 11 din 11
Bucuresti, 10 oct, 22:00
Bragadiru
+ Schita
36.500 €
Chiajna
35.000 €
 • Suprafata 40 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
Ilfov, 16 oct, 00:15
Militari Residence
43.000 €
 • Suprafata 32 mp
 • An 2016
 • Semidecomandat
 • Etaj 5 din 7
Chiajna, 11 oct, 13:25
Metrou Berceni, direct dezvoltator, garsoniera suprafata generoasa
44.900 €
Metrou Berceni, direct dezvoltator, garsoniera suprafata generoasa locuinta prezentata spre vanzare face parte dintr-un proiect rezidential nou si este situata in proximitatea statiei de metrou Berceni (5 minute de mers pe jos). Ansamblul este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Berceni, Dimitrie Leonida. Garsoniera este spatioasa, cu o compartimentare atent gandita si o suprafata utila de 37.90 mp, este bransata la toate utilitatile orasului si este contorizata individual. FINISAJE DE FOARTE BUNA CALITATE LA ALEGEREA CUMPARATORULUI CE CUPRIND ( usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, interfon, centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), calorifere si pregatire pentru aer conditionat). Imobilul in care se regaseste garsoniera respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa. Pozele sunt cu titlu de prezentare ! Va astept la vizionare !!! Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 37 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 6 din 6
Bucuresti, 13 oct, 08:01
Imobiliare vanzari - Garsoniere