Zona: Militari
An constructie: 1978 - 1989, 1990 - 2009, dupa 2010
Militari Residence, garsoniera mobilata demisol
29.500 €
Uverturii
+ Schita
31.000 €
 • Suprafata 27 mp
 • An 2021
 • Semidecomandat
 • Etaj demisol din 4
Sector 6, 11 ian, 10:15
Plaza F3 Lujerului Garsoniera Mobilata Utilata Vanzare 6/11, 78.900E
78.900 €
 • Suprafata 36 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 6 din 11
Bucuresti, 13 ian, 17:20
Militari, sect. 6, Bucuresti
+ Schita
26.800 €
 • Suprafata 32 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 7
 • 17 min.
Sector 6, 09 ian, 18:25
Regie Residence, Garsoniera la Cheie Vanzare, 3/11, 73.000E
73.000 €
Regie Residence, Garsoniera la Cheie Vanzare, 3/11, 73.000E "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Grozavesti, in Regie Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la etajul 3/11, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, nemobilata, insa venind partial utilata. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 37mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 4 minute, STB 201 la 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii la 4 minute), hipermarketuri (atat magazine stradale, dar si Carrefour Orhideea la 8 minute) si restaurante(Potcoava, Shorley, restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 33 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 3 din 11
Bucuresti, 13 ian, 16:16
21 Residence Lujerului, Garsoniera de Lux Vanzare, Loc Parcare, 11/11, 78.000€
78.000 €
21 Residence Lujerului, Garsoniera de Lux Vanzare, Loc Parcare, 11/11, 78.000€ "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, in complexul rezidential 21 Residence, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situat la etajul 11 al unui imobil cu 11 nivele, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibila si fotoliu plus TV si AC, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, cuptor cu microunde. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata utila de 38mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Stim de problema traficului, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit, inclus in pretul de vanzare, este menit sa va scape de o grija in plus, astfel, cand ajungeti acasa, va puteti bucura pe deplin de timpul alaturi de cei dragi. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun (metrou Lujerului la 4 minute, STB 136, 236, 336 la 2 minute) si restaurante, dar si centrele comerciale Plaza Romania si Afi Cotroceni. De asemenea, in zona se afla si Universitatea Politehnica. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 38 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 11 din 11
Bucuresti, 13 dec, 05:45
Militari, Lujerului, Veteranilor
52.000 €
 • Suprafata 39 mp
 • An 1984
 • Decomandat
 • Etaj 2 din 8
 • 9 min.
Sector 6, 11 ian, 12:28
Militari, sector 6
+ Schita
28.700 €
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 7 din 7
 • 11 min.
Sector 6, 09 ian, 18:25
Lujerului
49.000 €
 • Suprafata 36 mp
 • An 1981
 • Semidecomandat
 • Etaj 8 din 10
 • 5 min.
Sector 6, 15 ian, 19:00
Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E
57.990 €
Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Grozavesti, in complexul rezidential Politehnica Park, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la parterul unui imobil finalizat in 2017, cu 9 nivele, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibla, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, frigider. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 26mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute, STB 201, 105 la 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazine stradale plus Carrefour Orhideea la 10 minute de mers pe jos) si restaurante(Shorley, Pui de Urs, Potcoava, Aluat Pizza). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 26 mp
 • An 2017
 • Semidecomandat
 • Etaj parter din 9
Bucuresti, 13 ian, 16:15
Grozavesti Regie Residence, Studio Mobilat Lux, 35mp, 5/10, 88.500E
88.500 €
Grozavesti Regie Residence, Studio Mobilat Lux, 35mp, 5/10, 88.500E Va propunem spre vanzare o garsoniera superba, nelocuita pana in prezent, situata intr-o locatie linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Regie Residence, zona Grozavesti, ce dispune de o curte comuna generoasa. Garsoniera este situata la etajul 5 al unui imobil nou, finalizat in 2021, cu 11 etaje si este decomandata, cu o suprafata utila de 35mp. Totodata, aceasta beneficiaza si de un balcon spatios, de 4mp, ideal pentru o cafea savurata de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Garsoniera este complet utilata si mobilata lux si dispune de aer conditionat, centrala proprie, dressing spatios, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, combina frigorifica, hota, spatiu de luat masa, iar baia dispune de cabina de dus walk-in si sistem de ventilatie. Complexul dispune de menaj zilnic si supraveghere video. In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 201, 105 la 4 minute, dar si metrou Grozavesti la 3 minute de mers pe jos. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla si Parcul Politehnicii, Carrefour Orhideea, restaurant Potcoava, Shorley, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, dar si Afi Cotroceni la 5 minute de mers cu masina. Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
 • Suprafata 35 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 11
Bucuresti, 13 ian, 16:16
Quadra 2 Politehnica, Garsoniera Ultramoderna Mobilata Vanzare, 1/11, 66.000€
66.000 €
Quadra 2 Politehnica, Garsoniera Ultramoderna Mobilata Vanzare, 1/11, 66.000€ "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, in complexul rezidential Quadra2, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Garsoniera este situata la etajul 1, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibila si mobilier, baie - cabina de dus si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu frigider, plita si cuptor incorporate, hota plus loc de luat masa. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 40mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de incalzire prin termoficare si centrala de imobil, pentru a asigura confortul dumneavoastra, dar si de aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun (metrou Lujerului la 7 minute, STB 178 si tramvai 41 la 2 minute) si restaurante (Trattoria RozCafe la 3 minute), dar si mallurile Plaza Romania si Afi Cotroceni. De asemenea, in zona se afla si Universitatea Politehnica. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 35 mp
 • An 2010
 • Semidecomandat
 • Etaj 1 din 11
Bucuresti, 13 ian, 17:18
Gorjului
+ Schita
39.000 €
 • Suprafata 27 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj parter din 4
 • 14 min.
Sector 6, 11 ian, 10:10
Militari
+ Schita
42.700 €
 • Suprafata 34 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj parter din parter
 • 12 min.
Bucuresti, 13 ian, 23:00
Militari, sector 6
+ Schita
24.000 €
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 6 din 6
 • 12 min.
Sector 6, 09 ian, 18:25
Imobiliare vanzari - Garsoniere