Vertical Design - Usi industriale, usi sectionale, usi garaj, Otopeni / Ilfov

Sisteme de andocare

Sistemele de andocare faciliteaza procesul de încarcare si descarcare a marfurilor în centrele logistice, depozitele firmelor de curierat, ale magazinelor online sau ale centrelor comerciale (de exemplu, hypermarket sau supermarket).

Îti punem la dispozitie sisteme de andocare durabile, fiabile si robuste, care asigura un flux de lucru continuu si contribuie la economisirea spatiului de depozitare prin transportarea produselor în mod rapid si sigur. Astfel, vei evita cu succes blocarea activitatii desfasurate de companie.

Rampele de egalizare cu actionare manuala

Rampele de egalizare sunt solutia cea mai economica pentru egalizarea diferentelor dintre platforma de încarcare si descarcare a depozitului si platforma camionului. Acestea pot fi din otel sau din aluminiu.

În plus, ai posibilitatea sa alegi rampe de egalizare electro-hidraulice cu limba pivotanta, telescopica, respectiv cu si fara segmentare. În mod obisnuit se livreaza vopsite, însa pentru proiectele cu cerinte speciale (abatoare, depozite alimentare sau farmaceutice), le putem trimite catre tine dupa ce au fost galvanizate.

Casute de andocare

Incintele (casutele) de andocare pot fi aplicate pe fatada halelor, centrelor logistice sau a depozitelor. Ele sunt alcatuite dintr-un podest metalic în care se înglobeaza rampa de egalizate, un burduf de etansare a gurii de încarcare/descarcare si o usa industriala (sectionala sau tip rulou) care închide gura de încarcare, atunci când aceasta nu este folosita.

Incintele de andocare sunt eficiente în cazul renovarii halelor vechi care nu au fost prevazute rampe de egalizare. De asemenea, pentru situatiile în care spatiile de manevra ale camionului sunt limitate, incintele de andocare pot fi alipite în unghiuri de 30, 45 sau 60 de grade.

Burdufuri de etansare

Burdufurile de etansare pentru zonele de andocare sunt disponibile în dimensiuni standard sau pot fi personalizate în functie de cerintele proiectului. Ai posibilitatea sa alegi dintre burdufuri de etansare flexibile, fixe sau gonflabile.

Accesorii
Îti punem la dispozitie accesoriile speciale pentru sistemele de andocare, astfel încât sa putem finaliza proiectul conform asteptarilor:

  • Tampoane din cauciuc;
  • Ghidaje pentru rotile camioanelor;
  • Sisteme aditionale de siguranta la descarcare si încarcare;
  • Sisteme de iluminare mobile (dock light);
  • Instalatii de semaforizare;
  • Rampe mobile de încarcare si descarcare care pot fi manevrate în curtea depozitului si atasate camioanelor;
  • Mese hidraulice/lifturi de marfa.
Galerie foto
  • ...