Vertical Design - Usi industriale, usi sectionale, usi garaj, Otopeni / Ilfov

Usi industriale

Oricare ar fi nevoile proiectului tau, noi îti putem furniza si instala usile industriale specifice profilului companiei. Îti oferim solutii pentru hale industriale, depozite spatii comerciale, garaje colective, unitati de service pentru autoturisme, spatii de adapostire pentru camioane, utilaje agricole sau de constructii si nu numai.

Usi sectionale

Usile sectionale pot fi pline (SPU), partial vitrate (APU) sau complet vitrate (ALR). Acestea nu necesita spatiu liber pentru ca se deschid vertical.

Pot fi utilizate pentru hale industriale, spatii comerciale, garaje colective ale cladirilor sociale, de birouri sau complexe rezidentiale, unitati de service pentru autoturisme, autoutilitare, camioane sau utilaje agricole.

Usi sectionale cu înrolare

Usile sectionale rapide pot fi alcatuite din:
panouri izolate (straturi de tabla de otel si spuma poliuretanica), cu sau fara vitrari;
sticla încadrata în rame de aluminiu (complet vitrate), cu sau fara izolare termica.

Cele actionate electric permit un control usor al accesului, prin telecomanda, întrerupator cu cheie, buton, radar, sistem de control radio emitator-receptor si nu numai. Zona de acces ramâne mereu libera, iar automatizarea îti garanteaza eficientizarea proceselor industriale.

Usi rapide

Usile rapide pot fi utilizate în zonele cu trafic continuu sau intens, fiind concepute pentru o functionare sigura si facila. Acestea sunt foarte utile în cadrul proiectelor industriale, comerciale, agricole, farmaceutice, alimentare sau logistice, dar si în toate locatiile unde rapiditatea si eficienta sunt esentiale în desfasurarea activitatii.

De asemenea, printre avantajele utilizarii usilor rapide se numara si izolarea termica. Usile rapide pot fi cu înrolare, autoreparabile, cu împachetare, cu specificatii ATEX si special create pentru conveioare.

Rulouri

Usile tip rulou au atât avantajele unei usi industriale rigide si bine izolate termic, precum si cele ale usi cu deschidere rapida. Sunt realizate cu lamele pline (cu sau fara izolare termica, cu sau fara vitrari), cu lamele perforate sau cu cortina tip grilaj (pentru parcari sau spatii comerciale) sau actionate electric.

Rulourile sunt concepute pentru proiectele industriale si comerciale, în special în locurile în care e necesara protectia fata de vântul puternic. Daca proiectul tau necesita usi cu viteza mare de deschidere, echipa Vertical Design te poate ajuta cu livrarea si instalarea rulourilor.

Usi glisante

Usile glisante sunt ideale pentru orice depozit sau hala de productie. Poti alege între actionarea manuala si automata, precum si între unul sau doua canate. Daca optezi pentru ultima varianta, glisarea se va putea face în ambele directii. Toate laturile de închidere sunt prevazute cu protectie împotriva prinderii degetelor.

Usi folding (armonica)
Usile industriale de tip armonica sunt potrivite pentru hangare, dar si pentru spatiile de adapostire a tractoarelor, batozelor si a altor utilaje de mari dimensiuni. Acestea se pliaza, având o deschidere de tip acordeon si pot fi dotate cu usi pentru acces pietonal. De asemenea, poti opta atât pentru usi automate, cât si pentru unele cu deschidere manuala.

Galerie foto
  • ...