Vertical Design - Usi industriale, usi sectionale, usi garaj, Otopeni / Ilfov

Usi glisante si rotative pentru intrare

Usile glisante si rotative automate sunt ideale pentru o eficienta termica crescuta a cladirii, fiind utile inclusiv din perspectiva igienei celor care folosesc spatiul, întrucât nu e necesara atingerea sistemelor de acces. Recomandam usile glisante pentru sediile de dimensiuni reduse ori medii, respectiv cele rotative acolo unde traficul zilnic este mai mare.

Usi glisante automate

Usile glisante automate, cu deschidere prin senzor de prezenta, pot fi concepute din una, doua sau chiar patru foi de usa. În ultimele doua cazuri, deschiderea poate fi telescopica. Astfel, atunci când sectiunile usii se retrag, acestea gliseaza una în fata celeilalte, încadrându-se într-un spatiu redus în stânga si în dreapta caii de acces.

În plus, poti opta pentru un sistem care permite rabatarea usilor glisante la 90 de grade, astfel încât procesul de evacuare sa se faca usor atunci când este nevoie. Nu în ultimul rând, produsele pot fi dotate cu un sistem antiefractie (clasa RC sau WK), în functie de necesitatea proiectului.

Usi rotative manuale si automate

În sezonul rece, cladirile înalte sunt predispuse la efectul de tiraj termic. Acesta mai e numit si efectul cosului de fum si se refera la presiunea crescuta în partea superioara a cladirii care apare din cauza ridicarii progresive a aerului cald. Usile rotative sunt special concepute pentru a ameliora acest efect neplacut.

Un alt motiv pentru a alege acest tip de usa este faptul ca permite unui numar mare de oameni sa circule în timp ce mentine temperatura si umiditatea constante în interiorul cladirii. În functie de dimensiunea usii, se poate integra si un sistem de urgenta care sa permita plierea lor astfel încât sa faciliteze iesirea un volum mare de oameni.

Galerie foto
  • ...