Xella RO - Placi termoizolante - Bucuresti

Despre Xella

Infiintata in anul 2003, Xella International este astazi referinta majora la nivel mondial in productia si comercializarea de materii prime si materiale de constructii de inalta calitate. Din 2017, Xella este proprietate a companiei de investitii Lone Star.

Cu doua divizii de materiale, de constructii pentru pereti si materiale de izolatii, compania este cel mai mare producator mondial de beton celular autoclavizat  si blocuri de silicat de calciu, Xella fiind inclusa in cartea „Lexikon der deutschen Weltmarktführer“ („Encyclopedia of German World Market Leaders“).

Doua divizii de business

Materiale de constructii?  BCA?  Blocuri de silicat de calciu?  BCA pentru constructii comerciale?  Placi izolatoare minerale

Izolatii?  Vata Minerala?  Polistiren extrudat

Xella cuprinde competentele si know-how-ul brandurilor traditionale pe care incearca sa le duca intotdeauna la nivelul urmator. Conceptele si sistemele inovative au dus la dezvoltarea de materiale de constructii eficiente energetic si sustenabile. Acest lucru semnifica apropierea Xella de pietele locale, garantand constructii pe care se poate conta, realizate in timp util si cu costuri optimizate, toate aceste avantaje datorandu-se unor branduri care inseamna calitate inalta, solutii orientate catre client si produse care ofera avantaje convingatoare.Toate acestea fac din Xella un partener de incredere pentru viitorul constructiilor.

Galerie foto
  • ...