Alexana Transexim 25 - Sobe, seminee, focare, Bucuresti

Cot semineu emailat negru mat 130 mm

Burlan soba si semineu si coturi cosuri de fum

La Utilul gasesti atat o oferta extrem de bogata de burlane pentru soba si pentru semineu, cat si una completa de accesorii pentru acestea. Concepute din materiale durabile, de catre specialistii din domeniu, produsele regasite in portofoliul nostru se remarca prin durabilitate, estetica deosebita si preturi accesibile.

Descopera intreaga gama de burlane de soba si de semineu!

Burlanul de soba (sau de semineu) este un element cheie in constructia oricarui angrenaj termoradiant, fiind extrem de util in eliminarea noxelor si a prafului chimic eliminat prin arderi. De aceea este important sa fie de calitate!

Majoritatea burlanelor de semineu si de soba sunt realizate din otel inoxidabil, material ce rezista impecabil in fata temperaturilor ridicate si permite o intretinere facila. Desigur, in privinta sigurantei nu doar calitatea acestora este importanta, ci si montajul – fiind obligatorie o racordare corecta a burlanului la cosul de evacuare.

La noi ai la dispozitie o gama larga de burlane de soba, burlane de semineu, tuburi flexibile si coturi pentru cos de fum, precum si recuperatoare de caldura performante, care sa te ajute sa te bucuri de confort sporit in anotimpul rece. Produsele sunt realizate din otel inox, prezentand o rezistenta sporita la coroziune si impotriva agentilor agresivi aflati pe traseul de evacuare a reziduurilor.

Desigur, nu iti punem la dispozitie doar produsele noastre atent selectate, ci si informatiile necesare. Echipa Utilul este gata oricand sa iti vina in ajutor cu cele mai bune sfaturi si sa te ajute sa ajungi cat mai usor la produsul potrivit necesitatilor tale.

Fie ca vrei un singur burlan de semineu sau mai multe, esti unde trebuie. Nu uita ca pentru a face o achizitie inteleapta trebuie sa cantaresti bine toate informatiile, nu sa pui pe talere doar pretul. Desi acesta este si el important, mai importanta este calitatea!

Galerie foto
  • ...