Alexana Transexim 25 - Sobe, seminee, focare, Bucuresti

www.utilul.ro - Despre noi

Prezenti pe piata inca din anul 1992, am incercat si incercam in permanenta sa le oferim clientilor nostri solutii la mai toate problemele pe care le intalnesc in gospodariile lor. Si, pentru ca ne-am dorit sa fim un ajutor de nadejde, ne-am ales si un nume pe masura: Utilul.

Utilul inseamna mai mult decat produse bune, la preturi accesibile. Suntem alaturi de dumneavoastra de la inceput, de cand ati decis ca este necesar sa achizitionati un anumit produs, si pana la final. Echipa noastra va sta la dispozitie  pentru a va ajuta sa luati deciziile corecte, care sa se potriveasca nevoilor pe care le aveti.

Portofoliul nostru este unul vast, ce cuprinde de la cahle de sobe, calorifere si alte produse din gama instalatii, pana la materiale de constructii, scule si unelte, suruburi si produse pentru gradinarit. Lucram cu furnizori recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea produselor lor, cum ar fi Prity (sobe, seminee, focare), Eldom Invest (boilere electrice si termoelectrice), Maket (radiatoare), Joka (scule si unelte), Cornat (obiecte sanitare si accesorii pentru baie), Kober (vopsele si tencuieli) si altii.

De ce sa alegeti Utilul?

 Pentru ca, mai presus de toate, pentru noi, satisfactia clientului este importanta. Va punem la dispozitie doar produse de calitate inalta, la preturi corecte, precum si o echipa cu experienta, gata sa va ajute cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Valorile noastre sunt:

·         COMUNICARE – mentinem in permanenta legatura cu clientii nostri si incurajam feedback-ul;

·         INCREDERE – ne dorim sinceritate si respect, avand grija in acelasi timp sa le si oferim;

·         CALITATE – alegem sa comercializam doar produse si servicii de inalta calitate, la preturi corecte;

·         DEZVOLTARE – tinem cont de parerile clientilor nostri si ne imbunatatim constant portofoliul de produse.

SPOR LA TREABA!

Galerie foto
  • ...