Alexana Transexim 25 - Sobe, seminee, focare, Bucuresti

Sticla termorezistenta 300x180x4 mm

 Sticla termorezistenta 300x180x4 mmDate tehnice 

  • Dimensiuni  300x180  mm
  • Grosime 4 mm
  • Temperatura max. 700 C

 

Cauti sticla termorezistenta la un pret accesibil? La Utilul ai la dispozitie geamuri termorezistente ceramice, in diferite dimensiuni, produse in Germania. Acestea se pot utiliza atat pentru usi de sobe, semineuri si focare, cat si pentru alte aplicatii unde este necesara o suprafata vitrata rezistenta la temperaturi mari.

Alege calitatea sticlei termorezistente de la Utilul!

Sticla termorezistenta disponibila in portofoliul nostru de gaseste in diferite dimensiuni: 180X90 mm, 171X150 mm, 185X145 mm, 300X180 mm, 430X280 mm, 525X300 mm etc. Grosimea este de 4 mm si, gratie modului atent in care a fost conceputa sticla, aceasta are o rezistenta sporita la temperaturi mari (de pana la 700 grade Celsius).

Tot in aceasta gama se gaseste si sticla termorezistenta rotunda, ideala pentru usile focarelor de centrale pe lemne marca Prity, disponibile de asemenea pe site-ul nostru. Toate produsele au parametri tehnici excelenti, iar culoarea transparenta a lor permite o vizibilitate mai buna a focului.

Montajul sticlei termorezistente se realizeaza facil. Pentru a se evita contactul sticlei cu metalul este absolut necesara lipirea benzii termorezistente pe rama, urmand ca sticla sa fie apoi fixata cu clemele necesare. Pentru mai multa siguranta, pe cleme se utilizeaza din nou banda termorezistenta. Important! Trebuie sa se evite strangere prea puternica de rama.

Intretinerea sticlei termorezistente se realizeaza, de asemenea, facil. Pentru a te bucura insa timp indelungat de produs, este important sa ai grija atunci cand manipulezi lemnele, astfel incat sa nu o deteriorezi. De asemenea, nu este recomandat sa introduci in focar/soba lemne acoperite cu zapada, existand riscul spargerii din cauza socului termic.

Revenind la produsele noastre, probabil ca te intrebi si cat costa, nu doar ce calitate au. Pretul sticlei termorezistente este accesibil, mic am putea spune, dar poti observa si tu acest lucru analizand intreaga gama.

In cazul in care mai ai intrebari, sau poate doresti alte produse utile pentru casa, nu ezita sa ne ceri sfatul. In fond, am inceput aceasta activitate din dorinta de a ajuta oamenii si continuam sa introducem in portofoliul nostru cat mai multe produse care sa ne sprijine in acest sens. Asteptam cu interes sa te cunoastem!

Galerie foto
  • ...
  • ...