Alexana Transexim 25 - Sobe, seminee, focare, Bucuresti

Soba incalzit Prity FMS-RK Elegance 12 kW, lateral

Soba incalzit Prity FMS-RK Elegance 12 kW, laterale teracota Maro

Date tehnice 

  • Putere incalzire: 12 kW
  • Diametru evacuare: 130 mm
  • Volum incalzit: 218 mc
  • Dimensiuni: 73x46x88 cm
  • Greutate: 162 kg
  • Material: otel
  • Laterale din teracota culoare maro
  • Cu cuptor pentru gatit

 

Sobele de teracota sunt printre cele mai eficiente solutii de încalzire. Marele avantaj al acestora este ca dispun de un randament ridicat, superior altor sisteme moderne de încalzire, acest lucru datorându-se materiei prime din care sunt realizate. Pe lânga avantajul de ordin functional, aceste tipuri de sobe au un farmec aparte si un design usor vintage. Cu toate acestea, în gama de sobe de teracota Utilul avem si modele cu aspect actual, modern, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele!

Bucura-te de varietatea modelelor de sobe de teracota de la Utilul!

Sobele realizate din teracota sunt caracterizate, asa cum am spus, de un design aparte, fiind ideale atât pentru locuintele cu design modern, cât si pentru cele decorate în stil clasic sau vintage. Dar designul deosebit nu este singurul lor avantaj!

Din punct de vedere al randamentului, teracota are capacitatea de a oferi sobei o inertie termica sporita, permitând foarte usor transferul caldurii în interiorul încaperii si mentinând o temperatura constanta pentru un timp îndelungat. Asadar, o soba de teracota poate fi o investitie buna din toate punctele de vedere.

Revenind la gama noastra, spuneam ca este caracterizata de diversitate: dispunem de modele clasice de sobe din teracota, modele cu plita si cuptor, dar si de seminee si termoseminee din teracota. Fiecare dintre aceste produse raspunde unui numar mai mare sau mai mic de nevoi, atât de ordin functional, cât si de ordin estetic (sobele din teracota se gasesc în diferite nuante, astfel încât sa raspunda cât mai bine exigentelor clientilor).

Din punct de vedere al costurilor, pretul unei sobe de teracota nu este tocmai redus, însa nici unul mare nu este. Pentru ca lucram cu unul dintre cei mai mari producatori de sobe, Prity, suntem în masura sa îti garantam preturi corecte, însotite de calitate înalta. Daca nu ne crezi pe cuvânt, cauta pareri ale celor care au achizitionat deja astfel de produse. Te poti convinge si singur, nu este necesar sa o facem noi!

Dorim sa îti oferim atât produse bune, la preturi corecte, cât si ajutor real. De aceea avem o echipa de specialisti al carei principal scop este oferirea celor mai bune solutii, indiferent de problema pe care o întâmpini în gospodaria ta. Asteptam cu drag sa ne contactezi si, nu uita, pentru a lua decizii bune ai nevoie de doua unelte de baza: rabdare si atentie!

Galerie foto
  • ...