Amenajariieftine.ro - Renovari apartamente si case, Bucuresti

Renovarea dormitorului

Dormitorul este un spatiu calm si cald, de relaxare completa. Trebuie sa aiba culori care sa nu fie aprinse si design frumos. O culoare potrivita pentru somn este albastrul deschis, dar poate fi ales si bej sau orice pastel.

 

Renovari apartamente si case – Patul

 

Patul trebuie sa fie potrivit pentru lungimea si numarul de persoane care dorm acolo, iar lenjeria asortata cu ideea spatiului. Designul lui de asemenea conteaza pentru o atmosfera calda si primitoare. Este recomandat un pat cu extensie tip baldachin in stil modern, care are prindere doar in partea din fata a patului. Din acel punct pot pleca anumite perdele sau bucati de satin care sa incadreze frumos spatiul facand locul elegant si frumos.

 

Renovari apartamente si case – Idei pentru renovarea dormitorului

 

Pe jos este bine sa fie parchet in nuanta potrivita si apoi pus covor care sa intre si sub pat. Acesta da o nota de caldura locului. Peretii pot fi texturati, cu modele diverse si se pot regasi aceleasi modele in irizatiile pernelor sau in cuverturi. Corpurile de iluminat pot fi si simple din sticla transparenta, dar si mari, aducand volum si putere camerei. Se poate pune si o bancheta pentru a avea spatiu intermediar intre a sta in picioare si pat. Aceasta bancheta poate fi clasica, imbracata in catifea, sau moderna din materiale diverse.

Galerie foto
  • ...