Cincan & Constantin - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Avocati Dreptul Muncii

SCA CINCAN & CONSTANTIN asigură servicii complete de consultanță și reprezentare juridică, în toate activitățile legate de ocuparea forţei de muncă şi dreptul muncii.

Ne sfătuim clienții să apeleze la ajutorul avocatului, atât la încheierea unui contract individual de muncă, cât și la finalizarea raporturilor cu angajatorul, prin solicitarea sprijinului juridic în cadrul negocierilor cu societatea precum și în faza litigioasă.

Societatea de avocatură are experienţă în analiza concedierilor individuale și colective. Acordăm asistență juridică salariaților atât in cazuri personale, cât şi prin intermediul organizațiilor sindicale, atunci când angajatorul a încetat în mod ilegal raporturile de muncă sau a acţionat împotriva contractelor colective de muncă.

Acționam și în domeniul discriminării salariatului la locul de muncă şi avem capacitatea de a ajuta în cazul concret, în care aceasta a suferit un prejudiciu pe criterii de sex, origine etnică sau naţionalitate, apartenență sindicală sau din alte motive, ce se încadrează în prevederile legale.

Asistența juridică în materia dreptului muncii se îndreaptă și către angajatori. Cazurile practice au arătat că manipularea drepturilor și obligațiilor, pe care le are angajatorul, raportat la reglementările dreptului muncii, se poate dovedi de multe ori a fi foarte costisitoare. În aceste situaţii, societatea noastră de avocatură oferă asistenţă și reprezentare în instanță, consiliind angajatorul în protejarea intereselor sale, de o manieră legală, care să înlăture posibilitatea răspunderii sale față de salariați.

Indiferent dacă sunteţi angajat sau angajator, suntem in masura să vă oferim ajutorul, prin servicii juridice de înaltă calitate, pe aspecte legate de relatii de munca si tot ce implica Codul Muncii.

Cincan & Constantin – Avocati Asistenta juridica in Relatii de Munca

 

TOATE SPETELE INSTRUMENTATE DE AVOCATII NOSTRI, AU SUPORTUL SI ARGUMENTUL LEGAL, DAR SI INTERPRETAREA AUTENTICA CONSTRUITA PRIN STRATEGII JURIDICE INEDITE SI DE VALOARE!

Galerie foto
  • ...