Cincan & Constantin - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Servicii Asistenta Juridica Firme

Asistenta Juridica Firme – Oferta Servicii Juridice Firme – Avocat recuperare creante

.

Societatea noastra de avocatura ofera servicii juridice specializate, de inalta calitate, pentru societatile comerciale. Serviciile pot fi contractate in baza unui abonament lunar, clientii nostri putand opta, in functie de complexitatea activitatii lor si nevoile lor concrete, pentru unul dintre urmatoarele pachete de servicii:

PACHETUL STANDARD – presupune asistenta juridica si consiliere la incheiere contracte, redactare contracte, asistare si reprezentare la negocieri, activitati legate de inregistrarile la ORC, consiliere juridica pe probleme curente, redactare si concepere notificari, acte, petitii catre institutii nationale si internationale;

PACHETUL PREMIUM – presupune prestarea de către avocatii nostri a tuturor serviciilor din cadrul Pachetului Standard, la care se adauga si asistenta si reprezentare juridica in litigii, inclusiv recuperare creante. Avocatii nostri au o experienta de peste 10 ani in prestarea unor astfel de activitati, serviciile noastre pe baza de abonament fiind menite sa acopere intreaga problematica juridica cu care se poate confrunta o societate comerciala in activitatea sa. Onorariile pentru pachetele de mai sus se apreciaza de la caz la caz, negoiindu-se in raport de complexitatea activitatii juridice ce urmeaza a fi prestata. Totodata, SCA „Cincan & Constantin” ofera servicii de audit juridic, asistenta juridica pentru divizari, fuziuni, cesiuni, preluari.

Contacteaza-ne pentru consultanta juridica firma!

TOATE SPETELE INSTRUMENTATE DE AVOCATII NOSTRI, AU SUPORTUL SI ARGUMENTUL LEGAL, DAR SI INTERPRETAREA AUTENTICA CONSTRUITA PRIN STRATEGII JURIDICE INEDITE SI DE VALOARE!

Galerie foto
  • ...