Cincan & Constantin - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Avocati Insolventa - Falimente

Avocații societății CINCAN & CONSTANTIN acordă asistență, consiliere și asigură reprezentare în instanță, pe intreaga procedura a insolventei, legat de reorganizare sau faliment.

Sfatul nostru către creditori este ca întotdeauna să depună eforturi pentru prevenirea unei situații de criză, în ceea ce privește recuperarea creantelor, asigurându-și anterior drepturile în plan juridic, pentru evitarea intrarii in insolventa a debitorului.

Oferim consiliere juridică și partenerilor contractuali ai unui creditor, cu acordul acestuia, în situaţiile în care se confruntă la rândul lor cu probleme financiare, tinând cont de interdependența juridica si economica dintre ei.

Asigurând servicii juridice de înaltă calitate, avem experienţa inclusiv in problemele juridice ce apar in procedura de insolvența, legate de răspunderea personală a reprezentanţilor societatii, atât sub aspect civil cât si penal.

Cincan & Cnstantin – Servicii Juridice. Asistenta si Consiliere Juridica pe probleme legate de Insolventa – Falimente.

 

TOATE SPETELE INSTRUMENTATE DE AVOCATII NOSTRI, AU SUPORTUL SI ARGUMENTUL LEGAL, DAR SI INTERPRETAREA AUTENTICA CONSTRUITA PRIN STRATEGII JURIDICE INEDITE SI DE VALOARE!

CONTACTATI-NE Tag: avocati insolventa; avocati falimente;

Galerie foto
  • ...