Cincan & Constantin - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Servicii Antitrust - Concurenta neloiala

SCA CINCAN & CONSTANTIN, va pune la dispozitie serviciile unor avocati cu experienta în domeniul concurenței, ce va poate consilia in luarea de decizii justificate din punct de vedere comercial, dar care în același timp respectă exigențele legale în această materie. Oferim asistenta juridica și de consiliere antitrust în planificarea de strategii de afaceri, care să nu depășească limitele concurenţei, astfel încât să fie îndepărtate riscurile încălcării regulilor pieții concurențiale.

Reprezentăm juridic și asigurăm servicii juridice clienţilor noştri în toate procedurile aferente legislației concurenţei, atât la nivel naţional cât şi internaţional. Prin intermediul CINCAN & CONSTANTIN puteți înainta notificările de concentrare către Consiliul Concurenței şi Comisia Europeană. Vă consiliem juridic în aspectele legale ce privesc acordurile de cooperare între concurenţi sau dezvoltarea sistemelor de distribuţie. Oferim consultanță juridică în cadrul studiilor de cartel și abuz de poziție dominantă pe piaţă. În plus, ne ocupăm de procesele izvorâte din reglementările dreptului concurenţei, cu precădere în cazurile de acordare a daunelor.

Cincan & Constantin – Asistenta Juridica. Servicii de asistenta in probleme legate de Antitrust / Concurenta neloiala.

 

TOATE SPETELE INSTRUMENTATE DE AVOCATII NOSTRI, AU SUPORTUL SI ARGUMENTUL LEGAL, DAR SI INTERPRETAREA AUTENTICA CONSTRUITA PRIN STRATEGII JURIDICE INEDITE SI DE VALOARE!

Galerie foto
  • ...