CoatTech - izolatii, pardoseli, coating-uri profesionale Bucuresti

Hidroizolatii

Propunem clientilor nostri o gama întreaga de solutii pentru termo sau hidroizolarea suprafetelor, a spatiilor, a cladirilor, în functie de necesitatile stabilite dupa o atenta evaluare a locatiei si în strâns raport cu destinatia suprafetelor/ a spatiilor tratate. Echipa noastra alege materialele potrivite fiecarei situatii în parte si pregateste suprafetele pentru o aplicare corecta a combinatiei de materiale alese pentru lucrare.
Realizam hidroizolatii pentru acoperisuri de diferite dimensiuni si pe diferite suprafete (metal, PVC, placa de beton si covor de ardezie etc.), utilizând cele mai bune materiale si tehnologii, astfel încât sa nu existe infiltratii pe suprafata aplicata chiar si dupa câtiva ani de la finalizarea lucrarilor.
Suprafetele sunt pregatite cu minutiozitate înainte de începerea lucrarilor (ranforsari punctuale, reparatii, hidrosablari etc.) pentru ca sistemele poliuretanice si poliureice alese sa fie aplicate în conditii optime.
Pe lânga materialele de cea mai înalta calitate, utilizam si cele mai noi tehnologii: Reactoarele Graco E-XP2 Elite, H-XP3 si robotul Hertec FSR 20001, dedicat proiectelor de mari dimensiuni.

Puteti vedea câteva exemple de astfel de proiecte în portofoliul CoatTech.
Termo-hidroizolatii
 O slaba termo-hidroizolare a cladirilor (a acoperisurilor, în speta) poate duce la efectul de condens si implicit la deteriorarea suprafetelor si o serie de infiltratii daunatoare cladirii/spatiului.
În functie de necesitatile fiecarui proiect în parte, având în vedere si destinatia finala suprafetelor tratate, propunem clientilor nostri o serie de combinatii de materiale si tehnologii, care sa se muleze pe cerintele si necesitatile sale specifice.
Poliureea, în sine, este un foarte bun hidroizolator, dar poate folosi si ca protector mecanic pentru spuma poliuretanica, oferind automat si hidroizolatia necesara.
Astfel, vor fi eliminate atât infiltratiile la interior, cât si condensul constant datorat diferentelor de temperatura interior/exterior.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735786676
Sos. Salaj, nr. 1-3, bl. 128 B, Sector 5
Distribuie