CoatTech - izolatii, pardoseli, coating-uri profesionale Bucuresti

Coating-uri sanitare

CleanShield Indoor Coating
Ne-am largit de curând portofoliul de servicii, adaugând pe lista câteva dintre cele mai recente tehnologii în materie de coating-uri sanitare. Suntem aplicatori si distribuitori exclusivi ai produselor daneze CleanShield Indoor Coating si CleanShield Cleaner.

Ambele se bazeaza pe proprietatile unor substante active naturale (argintul si dioxidul de titan).

CleanShield Indoor Coating este deja avizat ca biocid în Slovacia, Danemarca, Germania si se afla în curs de avizare în România si alte state UE.

Produsul lupta în mod activ cu bacteriile, mucegaiurile, virusurile (chiar si cele din categoria SARS-COV), iar suprafetele/spatiile tratate cu CleanShield Indoor beneficiaza de protectie antivirala si bactericida, o decontaminare permanenta timp de 2 ani (atâta vreme cât exista suficienta lumina pentru a activa procesul fotocatalitic).
CleanShield Cleaner
 

Solutia de curatare CleanShield Cleaner se bucura de aceleasi principii active. Este un produs cu o capacitate mare de curatare si dezinfectare a suprafetelor. Este o solutie care creeaza o pelicula protectoare (chiar si dupa clatire), ceea ce întârzie fixarea altor murdarii sau bacterii pe suprafetele tratate. Sunt reduse, astfel, costurile (si eforturile) de curatenie, atât în locuintelr private, dar mai ales în spatii cu trafic si rulaj mare: hoteluri, cladiri de birouri, restaurante, institutii publice etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735786676
Sos. Salaj, nr. 1-3, bl. 128 B, Sector 5
Distribuie