CoatTech - izolatii, pardoseli, coating-uri profesionale Bucuresti

Pardoseli

 
Pardoseli industriale
În cazul pardoselilor, fie ele industriale sau decorative, înca de la început suntem interesati sa aflam aspectele cheie ale lucrarii: care este destinatia finala a pardoselii, care sunt predictiile de trafic si de umiditate, ce activitati se desfasoara în acel spatiu si care sunt posibilele materiale chimice cu care pardoseala va intra în contact.

Dupa evaluarea suprafetei pe care urmeaza a se face aplicarea coating-urilor, în functie de tipul de suport (beton, sape s.a) si tinând cont de aspectul dorit, alegem combinatiile de materiale potrivite pentru tratarea suprafetei si pentru finisaj.

Propunem clientilor nostri o gama larga de pardoseli industriale realizate cu tehnologii si materiale de înalta calitate, în combinatii care sa garanteze durabilitatea si care sa serveasca cel mai bine scopului propus. Folosim atât poliureea pura, cât si poliuretanul alifatic, poliuretanul autonivelant alaturi de nisipul de quartz si top-coat-uri aspartice etc.

Puteti vedea câteva exemple aici.
Pardoseli speciale
 Acest domeniu este unul foarte ofertant, dar si provocator în acelasi timp.

Pardoselile decorative (domestice sau industriale) sunt o încununare a experientei acumulate de-a lungul anilor. Specialistii nostri au libertatea de „a se juca” si de a mixa materiale si tehnici, astfel încât pardoselile sa fie demne de semnatura unui designer, fara ca asta sa afecteze functionalitatea si rezistenta.

Veti vedea în portofoliul nostru exemple de pardoseli decorative hidroizolante, pe care poti sa te joci (la propriu) cu apa, dar si pardoseli „înselatoare” cu efect „luciu de apa”. Realizam pardoseli decorate „standard” pentru sali de sport specializate sau cu efect patinat, pentru studiouri foto si nu numai.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735786676
Sos. Salaj, nr. 1-3, bl. 128 B, Sector 5
Distribuie