CoatTech - izolatii, pardoseli, coating-uri profesionale Bucuresti

Protectii

Protectii speciale
Putem spune ca fiecare spatiu/suprafata are nevoie de un tratament aparte, de un coating special creat pentru nevoile sale, asa cum în domeniul cosmeticii exista creme entru fiecare tip de ten.

Comparatia poate parea usor deplasata, însa, atunci când vine vorba despre protectie un simplu strat poate face diferenta.

În gama noastra de coating-uri intra si o serie de materiale sau vopseluri gândite anume pentru a avea rol hidro sau termoprotector, cu rol ignifug, antiderapant sau coating-uri si membrane alifatice care sa ofere protectie UV.

Acestea pot rezolva cu rapiditate problemele unor suprafete expuse excesiv la soare, la anumiti agenti chimici sau cu risc de inflamabilitate. Vedeti câteva asemena proiecte în portofoliul CoatTech.
Anvelopari de interior si exterior
 

În cazul anveloparilor folosim sisteme poliuretanice si poliureice, mixuri de solutii si tehnologii care sa asigure hidro sau termoizolatii perfecte, pe toata suprafata tratata.

Acestea trebuie sa garanteze 100% eliminarea riscului de infiltratii, fie ca vorbim despre cladiri, piscine sau bazine de acumulare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735786676
Sos. Salaj, nr. 1-3, bl. 128 B, Sector 5
Distribuie