Compania Mica - Gradinita limba germana, afterschool, centru educational Bucuresti

Grupe

Grupa mica
La grupa mica, ne focusam pe integrarea copiilor si pe adaptarea acestora la ideea de grup: rutine comune – salutat, mancat, spalat, jucat.Introducem jocuri repetitive, de asociere si clasificare, dar ne asiguram ca pastram alternanta miscare – concentrare. Copiii fac germana la nivel de sensibilizare. Activitatile dureaza 5-10 minute si sunt cat se poate de diverse: planse, povestioare, colorat, joc de grup dupa reguli. Si mereu, desigur, joaca libera!!

Grupa mijlocie
Accentul se muta acum pe achizitii de limba germana, pe teme de dezvoltare a limbajului si gandirii, conform curiculei ministerului, teme din sfera om si societate, natura, gandire logica si matematica. In continuare ne ocupam si ne asiguram ca se fac achizitii tipice de gradinita: cunostinte si abilitati cognitive, emotionale, sociale. Jocurile devin mai complexe, spre a antrena atentia si rabdarea. Insa jocul liber isi pastreaza locul sau foarte important!

Grupa mare
La grupa mare, copiii dobandesc capacitatea de exprimare complexa a propriului univers: descriere, emotii, relatii, aprecieri. Le incurajam manifestarile creative diverse (arta, scris de povesti, inventat jocuri) si intram in jocuri de rol si mai complexe. Ne pregatim pentru scoala!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0758246969; 0744557292
Str. Judetului, Nr 23, Sector 2
Distribuie