Compania Mica - Gradinita limba germana, afterschool, centru educational Bucuresti

Cursuri

Compania Mica gazduieste o serie de cursuri optionale pentru copii, ce se potrivesc cu viziunea noastra asupra ideii de invatare. In plus, sunt tipuri de activitati care pot fi practicate in locatie, economisind astfel timpul si energia copiilor si parintilor.

 

Pian
Diana Robe
Profesor de pian, este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, având ca specializari Muzicologie si Sinteza Muzicologica. A beneficiat de numeroase schimburi de experienta prin intermediul burselor Erasmus (în Germania) si Comenius (în Spania).  Pentru Diana, a fi profesor înseamna mai mult decât o meserie, reprezinta un hobby, iar lucrul cu copiii o încarca cu energie pozitiva. Este foarte rabdatoare si adapteaza metode didactice diverse, în functie de caracterul fiecarui cursant în parte. Mizeaza pe preferintele muzicale ale copiilor (pentru o mai buna evolutie a lor), pe care le directioneaza catre asimilarea treptata a notiunilor teoretice predate. Ea considera ca momentul care încununeaza studiul unui instrument nu este acela când este executata corect o partitura, ci acela când copilul reuseste sa transmita trairile sale interioare prin intermediul muzicii. Emotia si bucuria sunt cuvintele cheie ce descriu astfel de momente artistice.  

Chitara
Flaut
Percutie
Sah
Scoala de Sah „Jocul Celor 3 Cai”
„Sahul este cel mai minunat mijloc de disciplinare a gandirii, de ordonare a domeniilor de cunoastere si de recreatie a spiritului. Este un Univers comprimat pe 64 de patratele.” N. Iorga

Infiintata in anul 2008, Scoala Jocul Celor 3 Cai este un excelent promotor al jocului mintii pentru copii, dezvoltand in timp metode originale, bazate pe joaca, poveste si placerea descoperirii. Profesorii scolii aduc la Compania Mica povestile fascinante ale sahului – aflam de printese, regi neputinciosi sau chiar dansuri cu caluti, totul pentru a aduce beneficiile sahului in viata copiilor nostri: autodisciplina, spirit critic si reflexiv, gandire fluida, creativitate, spirit de echipa, determinare.

Arta
Suzana Dan
Artist vizual si manager cultural, Suzana isi leaga numele de multe initiative de promovare si sustinere a artei contemporane din Romania: Noaptea Alba a Galeriilor, Weekend-ul Galeriilor, Asociatia Ephemair sau ART on DISPLAY. Mama a unei fetite de sapte ani, Suzana si-a dorit sa se implice in educatia vizuala a copiilor. In orele sustinute la Compania Mica, Suzana ii invata pe copii sa nu le fie frica sa greseasca, pentru ca astfel se pot descoperi si pot deveni increzatori in propria capacitate de exprimare.

Dans si miscare
Antoaneta Pavel
Profesor de balet, este alaturi de Compania Mica de patru ani. Studiile de coregrafie si actorie o ajuta sa comunice cu usurinta prin jocuri, improvizatie si multa miscare fizica. Fiecare ora petrecuta alaturi de copii ii aduce bucurie, satisfactie si foarte multe zâmbete.  

Teatru

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0758246969; 0744557292
Str. Judetului, Nr 23, Sector 2
Distribuie