Compania Mica - Gradinita limba germana, afterschool, centru educational Bucuresti

Afterschool

Programul pentru clasele 0-IV:
2 tipuri de program
program normal (preluare de la scoala – 17,30) 
program lung (preluare de la scoala – 18,30)
 

Aliniaza activitatile si materialele suplimentare la programa scolara pe care o urmarim foarte strict. Deoarece limba germana este foarte importanta, toti copiii sunt evaluati periodic si ajutati prin exersarea individuala a notiunilor care trebuie fixate. Colaboram cu pedagogi specializati si foarte rabdatori, care urmaresc evolutia in timp a elevilor.

 

Programul incepe cu preluarea copiilor de la scoala, include masa si gustarea, efectuarea temelor (clarificam, stabilim timpul necesar, verificam impreuna), invatarea continuturilor proaspat predate, recapitularea pentru materiile de a doua zi, lucrul suplimentar la materiile principale, achizitia de cunostinte general conexe.

 

In relatia cu sistemul de invatamant romanesc (in limba germana), efortul nostru se indreapta catre a evita capcanele acestuia, a preveni sau indrepta erorile si a face experienta elevilor cat mai utila.
Programul pentru clasele V-VIII
 2 tipuri de program
program normal (preluare de la scoala – 17,30) 
program lung (preluare de la scoala – 18,30)
 

Ne pregatim pentru examenul de capacitate din clasa a VIII-a. Programul incepe cu preluarea copiilor de la scoala, include masa si gustarea, dupa care oferim ajutor specializat (cu profesori dedicati) pentru studiul limbii si literaturii germane, al limbii si literaturii romane si al matematicii. Dincolo de programul zilnic, aceste discipline se pot studia si individual, in functie de nevoile copiilor si optiunile parintilor. Oferim asistenta si la materii cum ar fi istoria, geografia si biologia, consideram insa ca, la aceasta varsta,  aceste materii pot si trebuie sa fie invatate de catre elevi prin studiu individual.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0758246969; 0744557292
Str. Judetului, Nr 23, Sector 2
Distribuie