Coverall Trade Partner - Pardoseli, covoare profesionale, Bucuresti

Acoperiri antiderapante pentru trepte

Gama extinsa de covoare si repere antiderapante pentru aplicare pe scari exterioare (trepte, podeste):

 

  • Modelul cu profile din aluminiu si insertii din cauciuc sau perii, cu rol atât antiderapant, cât si de curatare înainte de intrarea în cladire. Este destinat traficului greu si intens si rezista la conditiile meteo din tara noastra si la razele UV.Dimensiuni standard: 27cm x 80 sau 100 sau 120 cm, dar se pot realiza în orice dimensiune comandata de beneficiar.Un pieptene special care fixeaza covorul de treapta permite ridicarea acestuia pentru îndepartarea prafului sau zapezii. Se pot dezasambla si curata cu usurinta, în orice moment. Cauciucul de la baza covorului face dificila miscarea din loc a covorului pe suprafata treptei din marmura. Asamblarea se poate face în 2 moduri, cum se vede în schitele din cercurile de mai sus: cu dibluri, sau cu banda adeziva.
  • Variantele coloristice:

     

    2. Modelul cu elemente din plastic dur, rezistent la trafic intens si la conditiile meteo din tara noastra, ca si la razele. La acest model exista si varianta de finisare cu corindon (material cu proprietati deosebite de anti-alunecare) a muchiilor superioare ale elementelor, pentru un plus de antiderapanta. Faptul ca acest covor se asambleaza din module mai mici face usoara adaptarea la dimensiunile specifice oricaror trepte (practic se pot comanda la orice dimensiune dorita). Se pot dezasambla usor si rapid vara, când functioneaza si ca un covor special de curatare a încaltamintei înainte de intrarea în locuinta, nu doar ca un covor antiderapant. Setul standard consta din covoare cu dimensiunea 127 x 28 cm, 1,8 cm înaltime, pieptenele de fixare a covorului pe treapta si profilele de margine. Se pot realiza si livra în orice dimensiuni comandate de beneficiar.

     

     

    3. Modelul de constructie elastica, din cauciuc, model destinat traficului moderat, casnic, care de asemenea împlineste doua functiuni: anti-alunecare si de curatare a încaltamintei la intrarea în cladire. Se instaleaza si acestea foarte usor si sigur  pe suprafata treptelor, cu un pieptene special care permite ridicarea covorului în vederea îndepartarii murdariei sau a zapezii. O curatare regulata îi asigura o functionare optima. Si acest model se fixeaza de treapta de asemenea în doua moduri: cu dibluri sau cu banda adeziva.  Dimensiuni standard: 105 x 29 cm.

     

     

    4. Covora;e antiderapante, preformate:

     

    Acest tip de covor antiderapant se poate livra în role, având dimensiunile de 120 x 1000 cm, pentru balcoane, poduri, podeste, platforme exterioare:

     

     

     

    Galerie foto
    • ...