Coverall Trade Partner - Pardoseli, covoare profesionale, Bucuresti

Dotari complete pt. piscine

  • Echipamente pentru accesibilitatea la piscina a persoanelor cu mobilitate redusa:
    • Lifturi pentru piscina, mobile sau fixe
    • Alte echipamente pentru accesibilitate

    2. Echipamente pentru piscine:

    2.1. Echipamente pentru accesul în piscina: scari standard, scari de perete, scari pentru piscina publica, scari mixte, trepte standard, trepte duble, mâna curenta pentru accesul în piscina, mâna curenta pentru iesirea din piscina etc.

    2.2. Dusuri si podium de premiere pentru piscine

    2.3. Echipamente pentru curatarea piscinelor

    2.3.1. Roboti pentru curatarea piscinei

    2.3.2. Echipamente si accesorii pentru curatarea manuala a piscinelor:

    2.4. Echipamente pentru acoperirea, protejarea piscinelor: acoperitoare izoterma cu bule si manseta de acelasi tip pentru protectia apei din piscina; acoperitoare cu dos negru pentru prevenirea cresterii algelor, pentru perioada de iarna pentru piscina; accesoriile necesare pentru fixarea acestora de pamânt sau de beton; husa pentru protejarea acoperitorii de piscina; dispozitiv de strângere a acoperitorii de piscina, cu tub fix sau telescopic, diverse dimensiuni.

    2.5. Dulapuri din aluminiu pentru depozitarea unor echipamente pentru piscina

    2.6. Dulapuri din PVC pentru depozitarea a diverse echipamente pentru piscina, sezlong din PVC, tarc din PVC

    2.7. Scaune pentru suporteri, cu accesoriile necesare pentru montaj, panou monitorizare apa si ambient piscina, elemente de avertizare (pentru podea alunecoasa)

    2.8. Gratare din plastic pentru împrejmuirea piscinelor

    2.9. Echipamente de piscina pentru competitii

    2.9.1. Blocuri de start

    2.9.2. Platforme pentru blocurile de start; panouri de întoarcere – fixe, respectiv mobile

    2.9.3. Linii plutitoare pentru demarcarea coridoarelor de înot si accesoriile necesare (pentru fixare, strângere, depozitare, transport, diferentiere)

    2.9.4. Indicatoare si stegulete pentru semnalizare linie de întoarcere etc.

    3. Echipamente pentru salvare, la piscine:

    3.1. Scaune pentru salvamar

    3.2. Colaci de salvare si accesorii

    3.3. Cârlige, bete si alte accesorii pentru salvare, patura de salvare

    3.4. Echipamente pentru salvare: elemente de imobilizare pentru coloana vertebrala, cap, coloana cervicala (set de 2 gulere: pentru copil, respectiv pentru adult)

    3.5. Echipamente pentru resuscitare, pentru copii, respectiv pentru adulti

    3.6. Alte dotari pentru salvare la piscina: masa medicala, cu scheletul din otel inoxidabil, dimensiuni 185x57x70 cm, cu saltea din burete îmbracata în piele napa, partea de la cap se poate fixa în 4 pozitii diferite; geanta medicala, tip sport, din nylon, pentru transportul echipamentelor de salvare, dim. 60x33x23 cm, se vinde fara continutul sugerat în imagine; ochelari rezistenti, plutitori, protectie UV400, cu set de 4 culori perechi lentile interschimbabile, cu etui dur, cu banda din neopren si rame protective din cauciuc antiderapant.

    4. Dotari pentru vestiare la piscine sau la sali de sport: dulapuri; încuietori diverse; banci; cuiere; compartimentari; suport pentru de schimbat scutece; uscator de par; elemente de mobilier specific pentru vestiare si bai; pardoseli care dreneaza apa, rezistente la UV, antibacteriene si antifungice, care pot fi întretinute si strânse – rulate, depozitate – cu usurinta.

    Pardoseala antiderapanta, care dreneaza apa, pentru vestiare, dusuriPardoseala antiderapanta, care dreneaza apa, pentru piscine, vestiare, dusuri, punti de vase

    5. Elemente pentru masurare si control

    5.1 Termo-higrometre cu ceas si termo-higrometre simple, pentru aerul de la piscina, dispozitiv pentru masurarea simultana a temperaturii si PH-ului apei din piscina, termometru plutitor pentru apa din piscina, termo-higrometru pentru sauna:

    5.2. Fotometre pentru piscina:

    5.3. Ceasuri pentru piscina: ceasuri digitale speciale pentru piscina, care masoara si temperatura, ecran de 180 mm care afiseaza alternativ ora (prin GPS) si temperatura aerului de la piscina, mai jos afisând temperatura apei de la 2 bazine simultan; ceasuri de interior sau exterior, cu afisaj electronic cu LED-uri, cu afisare alternativa a orei si temperaturii, ora precisa îi este transmisa prin GPS; ceasuri de perete din fibra de sticla cu protectie din policarbonat la fata si sistem de protectie împotriva umiditatii, care lucreaza cu baterii, disponibile în 3 variante dimensionale (diametru de 30, 45 sau 60 cm).

     

    Galerie foto
    • ...
    • ...