Coverall Trade Partner - Pardoseli, covoare profesionale, Bucuresti

Stergatoare pt dezinfectare la intrari

1. Sisteme cu cuva etansa, cu sau fara rampe si cu mocheta, pentru dezinfectare la intrarile cu trafic intens

Pentru o dezinfectie eficienta la intrari, va recomandam un sistem foarte fiabil cu cuva etansa, cu rampe de acces si cu mocheta, pentru intrari cu trafic foarte intens pietonal, sau cu carucioare si trolere.

 

Cuva poate fi realizata din otel inoxidabil, din otel galvanizat, sau din tabla vopsita electrostatic.

Cuva din otel inoxidabil se poate livra fara rampe sau cu rampe din aluminiu (4 rampe, care se asambleaza între ele, în cele 4 colturi), rampele fiind disponibile în 2 variante de latime.

Cuva din otel galvanizat se poate livra fara rampe, sau cu rampe din aluminiu (în acelasi mod ca si cuva din otel galvanizat), sau doar cu 2 rampe formate din foaia de otel galvanizat a cuvei (pe cele 2 laturi perpendiculare pe directia de mers, sau paralele cu linia usii).

 imaginea cuvei înconjurata de rampele de latime mai mica, pentru varianta dimensionala a sistemului de 60 x 90 cm.

Mocheta este de trafic foarte intens, rezista la imersarea în solutii dezinfectante si solventi si la traficul intens de la intrarile în cladiri publice.

Sistemul se produce în variantele dimensionale 60 x 90 cm, respectiv 90 x 120 cm (dimensiuni totale, care includ rampele mai înguste).

La cerere se pot produce si alte dimensiuni de cuva.

2. Covorase dezinfectante, pentru intrarile în spatii cu conditii speciale de igiena (domeniul sanitar, alimentar, laboratoare etc.)

 

 

Dimensiuni: 60 x 90, sau 90 x 120 cm.

Grosime burete: 40 mm

Covor de foarte buna calitate pentru dezinfectarea talpilor încaltamintei sau rolelor carucioarelor la intrarile în spatiile cu cerinte înalte de curatenie, prevenind introducerea de bacterii, virusi, spori.

Este foarte eficient si usor de utilizat, contine o insetie speciala absorbanta si rezistenta la frecare. Substantele antiseptice sunt pastrate în interiorul covorului si devin vizibile doar la pasirea pe covor sau la trecerea cu caruciorul peste acesta.

Asamblarea, dezasamblarea si schimbarea insertiei, cu una de rezerva, sunt foarte simple.

Galerie foto
  • ...