Coverall Trade Partner - Pardoseli, covoare profesionale, Bucuresti

Pardoseli suprainaltate

Importăm, vindem și instalăm pardoseli tehnice supraînălțate (flotante) de aproape orice tip, utilizate în birouri, spații tehnice, centre de comandă etc. pentru un acces facil, repetat, sub pardoseală, la rețelele de distribuție electrice, telefonice, de iluminare, de date, de fluide, sau pentru spații ventilate prin pardoseală.

Sistemele sunt constituite din:

- panel de pardoseală din:

- conglomerat lemnos de înaltă densitate, finisat cu folie din aluminiu             sau cu tablă din oţel galvanizat, pe una sau ambele feţe

- sulfat de calciu

- conglomerat lemnos complet încapsulat în tablă de oţel galvanizat

- oţel cu umplutură de ciment

- structura metalică de susţinere a pardoselei:

- picioruşe reglabile pe înălţime, din oţel galvanizat, cu garnituri din                 PVC

- traverse din oţel galvanizat, cu garnituri din PVC

- adezivul pentru fixarea picioruşelor pe suprafaţa suport

- accesorii opţionale (bandă perimetrală din spumă, bandă cu aluminiu                        autoadezivă, prize de pardoseală, grile de ventilaţie, trepte etc.)

Panelurile pot fi de asemenea finisate cu HPL, PVC, parchet, granit,                              marmoră, gresie, imitaţie de piatră naturală, mochetă etc.

Traversele, obligatorii pentru înălţimea sistemului finit de minim 60 cm, pot fi de asemenea: uşoare, medii, sau grele, tip U sau tip tub, în funcţie de solicitările la care va fi supusă pardoseala după instalare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...