B&C Professional Cleaning Company servicii de curatenie profesionale Bucuresti

Servicii profesionale de detailing auto

Serviciul detailing auto implică o curățare detaliată a întregului interior, de asemenea și a portbagajului mașinii. Toate suprafețele abordabile, de exemplu instrumentele de bord și afișajul, geamurile, plafonul, tapițeria și carpetele sunt curățate considerabil. Ca tehnici de lucru se vor folosi aspirarea, curățarea cu aburi, spălarea cu soluții speciale și perierea pentru eliminarea petelor de pe tapițerie. Uneori se recurge la scoaterea scaunelor și a componentelor detașabile din interior pentru a curăța mai eficient spațiile greu abordabile.

Ce cuprinde serviciul detailing auto

Serviciul de detailing auto include aspirarea în întregime a tapițeriei și șamponarea acesteia pentru îndepărtarea tuturor petelelor și a impurităților contaminante, în timp ce i se redă un aspect înnoit și proaspăt. Tapițeria din piele se va curăța cu o soluție specială cu pH neutru, așa fel încât să nu afecteze pielea, fără să se decoloreze sau să se decojească, la final fiind folosit un balsam special pentru hidratare. Plasticele, vinilul și materialele de bord vor fi curățate în detaliu folosindu-se produse adecvate pentru reîntinerirea și protejarea lor de soare, apoi geamurile sunt curățate pe interior și polishate pentru a da un aspect limpede și clar. Procesul de detailing auto interior este unul în care se investește mult timp și o deosebită sârguință, deoarece fiecare părticică, orificiu, proeminență sunt curățate cu o varietate mare de perii, bureți și lavete din microfibre pentru eliminarea până și a celei mai mici particule de praf, în cele mai înguste locuri.

De ce să alegeți serviciul nostru detailing auto

 

Procesul detailing auto interior se realizează în general pentru păstrarea într-o condiție cât mai adecvată a mașinii dvs. O dată ce detailingul a fost făcut așa cum se cuvine, se poate recurge, în mod regulat, la operațiuni de menținere a curățeniei. Detailingul mașinii ajută la menținerea, pe cât este cu putință, a valorii originale a autovehiculului sau poate da valoare automobilelor neglijate și neîngrijite. În concluzie, serviciul detailing auto al unei mașini reprezintă procedeul de curățare detaliată, restaurare și protejare a tuturor părților unei mașini, pentru a o păstra cât mai îngrijită și a-i menține integritatea și valoarea. De reținut este faptul că serviciul detailing auto se diferențiază de o spălare obișnuită prin nivelul crescut de implicare, timpul petrecut și produsele de curățare speciale și în cele din urmă prin rezultatul calitativ obținut la sfârșit.

Operatiunile cuprinse în serviciul detailing auto Pentru tapițeria textilă

  • curățarea plafonului;
  • aspirarea și curățarea amănunțită a tapițeriei și a carpetelor;
  • suprafața textilă este curățată cu un aspirator cu injecție-extracție (acestă operațiune elimină riscul ca bancheta sau scaunul să ramână pătat dupa detailing auto);
  • după uscare tapițeria textilă se tratează cu o substanță protectoare textil special formând o peliculă subțire la suprafața materialului, lasându-l să respire și conferindu-i o rezistență deosebită la murdărie;
  • curățarea în detaliu a instrumentelor de bord și a plasticelor;

Pentru tapițeria din piele

  • curățarea plafonului;
  • curățarea cu o soluție specială cu ph-ul neutru în asa fel încât să nu afecteze pielea;
  • tapițeria din piele va fi curățata fără să se decoloreze sau să se decojească;
  • tapițeria de piele naturală sau sintetică este tratată cu o cremă hidratantă;
  • folosirea unui balsam special pentru hidratare;
Galerie foto
  • ...
  • ...