B&C Professional Cleaning Company servicii de curatenie profesionale Bucuresti

Dezinsectie rezidentiala si comerciala

In cea ce privește serviciile sale de dezinsecție rezidențială și comercială, B&C Professional Cleaning Company oferă o abordare eficientă și inofensivă pentru mediul înconjurător.

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinsecție se regăsesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umană. În concluzie nu trebuie să vă temeți că administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sănătății dvs.

Spectru de acțiune pentru dezinsecție: gândaci de bucătarie, furnici, muște, țânțari, purici, ploșnite, păduchi, păienjeni, molii, larve. Operațiunea de dezinsecție se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învățământ, depozite etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, parcuri, străzi, etc).

Metodele folosite la dezinsecție sunt: pulverizare, nebulizare, termonebulizare și gel

Deratizare rezidențială și comercială

Substanțele pe care le utilizăm în activitatea de deratizare se găsesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umana. Spectru de acțiune : șoareci și șobolani de orice specie.

Operatiunea de deratizare se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învatamant, depozite, etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, etc)

Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de stații de intoxicare metalice în care se plasează momeli cu raticid, plasarea de capcane în locuri strategice și amplasarea de momeli.

Prețurile se calculează în funcție de suprafața și gradul de infestare.

Galerie foto
  • ...
  • ...