B&C Professional Cleaning Company servicii de curatenie profesionale Bucuresti

Servicii profesionale de spalare canapele, fotolii

Canapelele sau fotoliile din casă sunt importante atât pentru dumneavoastră, cât și pentru oaspeți. De aceea ele trebuie să fie impecabile, acesta fiind cuvântul care definește cel mai bine rezultatul echipei B&C Professional Cleaning Company. Datorită experienței noastre în spalat canapele și fotolii, acestea vor recăpăta culoarea inițiala, ba chiar mai mult, prospețimea pe care au pierdut-o cu trecerea timpului. Patul dumneavoastră și canapeaua atat de folosită vor fi spălate, curățate de pete, microbi și igienizate corespunzător. Serviciile oferite de echipa B&C Professional Cleaning Company sunt desfășurate pe o perioadă cât mai scurtă de timp, dar sunt de cea mai bună calitate. Servicii de curatare și spalare fotolii

Pentru curățare fotoliilor folosim metoda de spălare prin injectie-exctractie de apa calda și detergent special pentru a distruge acarienii ce se adăpostesc în perne și burete. Este recomandat să cereți o intervenție pentru spalarea canapelei și fotoliilor cel puțin o dată la fiecare 6 luni pentru a menține igiena casei dvs.

Curatarea canapelelor și fotoliilor nu trebuie neglijată

Fotoliile și canapelele sunt adesea trecute cu vederea însa ele sunt unele dintre obiectele din casă care necesită curatare regulata. Există diferite tipuri de pete și murdarie care vă pot ruina tapițeria dar exista și metode de a le curăța.

Metoda folosită

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosim metoda injectie-exctractie de apa calda și detergent special pentru tapițerii. Se stropește obiectul în zona de murdărie apoi, după frecare, se extrage toată apa lasând zona usor umedă. Totul va fi perfect uscat în maxim 4-5 ore. Este ideal să avem mobilierul pe care îl folosim în fiecare zi, spălat la fiecare 6 luni. Suntem specializați în curățarea tuturor tipurilor de tapițerie.

Spalare canapea – de la 60 Lei/buc 

Spalare fotoliu – de la 35 Lei/buc

Spalare scaun – de la 20 Lei/buc

Spalare covor cu spuma uscata / injectie-extractie – preț: 2 – 4 Lei/mp

Cere o ofertă personalizată Operațiuniile descrise mai sus cât și tarifele au caracter strict informativ, acestea fiind negociabile în funcție de suprafață, gradul de murdărie și personalul necesar.

Galerie foto
  • ...
  • ...