Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete, Bucuresti

Service Biciclete

Apelati la echipa de service GIANT pentru reparatia oricarui tip de bicicleta, indiferent de vechime, model, sau producator.

Va asteptam cu bicicleta în magazinul GIANT din strada Traian numarul 98, Bucuresti. Pentru programare, ne puteti contacta la numarul 0722 244 268 sau la adresa info@magazinuldebiciclete.ro.

Pentru o viata mai lunga si o functionare optima, va recomandam sa apelati la un atelier specializat de fiecare data când aveti o problema la bicicleta. Defectiunile minore nerezolvate in timp duc la defectiunea altor piese si, în final,  la deteriorarea ireversibila a bicicletei.

In functie de complexitatea operatiunilor, termenul pentru service poate dura intre 30 minute si cateva zile, timp in care clientul va fi instiintat asupra statusul lucrarilor si a pieselor necesare.

Nu uitati ca cea mai importanta masura de prevenire a problemelor mecanice este întretinerea bicicletei. Se recomanda spalarea profesionala periodica, înlaturarea depunerilor din zona angrenajului, schimbatoarelor, pinioanelor si a frânelor, degresarea si gresarea elementelor mobile, în special a lantului, de cel putin doua ori pe an daca folositi bicicleta doar în oras. Daca o folositi off-road sau la curse de sosea lungi, întretinerea trebuie facuta mai des.

 

Galerie foto
  • ...