Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete, Bucuresti

Biciclete Electrice

...
Bicicleta Electrica GIANT Reign E+ 2 MX Pro 25km/h

Bicicleta Electrica GIANT Reign E+ 2 MX Pro 25km/h Black Diamond / Black 2022 - M

31.499 00 Lei

Fiecare poteca, fiecare urcare abrupta, fiecare coborâre palpitanta. Testata si dezvoltata de profesionistii din echipa de enduro Giant, acest trail ripper actualizat îti ofera puterea de a te bucura din nou si din nou de cele mai bune parti ale pasiunii tale.

Tehnologie TrailSuspensia spate Maestro (160 mm) si tehnologia motorului SyncDrive Pro puternica, dar compacta, sporesc capacitatile pe urcari abrupte si coborâri accidentate.

Control totalRideControl Ergo 3 ofera butoane integrate usor de utilizat. Aplicatia Giant E-bike ofera optiuni de reglare si urmarire a nivelului de fitness specific pentru bicicleta electrica.

Putere de lunga durataUrca munti abrupti si bucura-te de coborâri distractive toata ziua cu EnergyPak-ul integrat în cadrul bicicletei.

Cât de departe ma pot astepta sa merg cu o singura încarcare a bateriei?

Timpul pentru o singura încarcare a bateriei poate varia foarte mult în functie de conditii precum greutatea riderului si a bagajului; rezistenta vântului; presiunea anvelopelor si profilul terenului; schimbari de teren si altitudine; suprafata drumului sau a traseului; temperatura exterioara; întretinerea bicicletei electrice; starea bateriei.

Bara de mai jos ofera un interval aproximativ. Conditiile sunt clasificate ca extreme, bune si ideale. Conditiile extreme apar de obicei atunci când pedalezi cu un bagaj greu, vânt puternic sau urcari excesive.

...
Bicicleta Electrica GIANT Stance E+ 1 29er 25km/h

Bicicleta Electrica GIANT Stance E+ 1 29er 25km/h Sapphire 29'' 2022 - L

Urcari abrupte, coborâri tehnice, zile mai lungi pe traseu. Cu o configuratie neteda a suspensiei si un sprijin activ in timpul pedalarii, aceasta bicicleta electrica iti ofera puterea si tehnologia pentru a merge pe traseele la care visezi.

Suport motor puternicMotorul SyncDrive Sport cu un cuplu de 70 Nm si un suport reglabil de 360% te ajuta sa urci cu usurinta traseele abrupte si accidentate.

Control totalCadrul din aluminiu ALUXX SL cu suspensie FlexPoint de 120 mm si roti de 29 în ofera o calatorie lina si sigura pe traseele tehnice. Aplicatia Giant E-bike iti ofera functii de navigare, sanatate si fitness.

EficientEnergyPak Smart 625Wh si 500Wh ofera autonomie lunga de rulare. Aceasta baterie integrata este usor de încarcat cu pâna la 80% în 2,5 ore cu nu încarcator rapid de 6A.