Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete, Bucuresti

Biciclete Sosea

...
LIV GIANT Avail AR 2 28'' True Blue

Bicicleta Sosea LIV GIANT Avail AR 2 28'' True Blue 2021 - XS

De la aventurile solitare la turele lungi în grup, bicicleta de sosea Liv Avail este usoara, confortabila si dezvoltata pentru femei.Confortabila pentru curse lungi, plina de viata pe urcari si încrezatoare pe coborâri, aceasta bicicleta de sosea versatila te va ajuta sa parcurgi kilometri multi, cu usurinta. Modelul are cea mai recenta geometrie a cadrului de anduranta si o furca din carbon, cu steerer OverDrive, pentru directie precisa si pentru a te mentine mai odihnita pentru mai multi kilometri. Butucul PowerCore transfera puterea direct de la fiecare pedala, pentru o eficienta superioara a pedalarii.Construita pentru andurantaUsoara si echilibrata, geometria moderna este proiectata pentru anatomia feminina si ofera o experienta de pedalat confortabil indiferent de lungimea traseului.Transfer de putereBeneficiind de tehnologiile Sporting OverDrive si PowerCore, acest cadru este eficient si ofera o rigiditate superioara fara a compromite conformitatea.ConfortDesignul specific pentru femei 3F de la Liv, furca din carbon si cadrul ALUXX sunt ideale pentru aventura si pentru a pedala conforabil mai mult timp.

Why We Love It

Stabilitatea pe viraje, transferul eficient de energie si confortul final sunt rezultatul unui design bine echilibrat, creat specific pentru femei. Vei simti bicicleta Liv Avail ca pe o extensie a corpului tau care se misca intuitiv cu tine si s-a nascut pregatita pentru cele mai lungi ture. Designul elegant si modern te va face sa te distingi de multime sa sa ramâi în fruntea plutonului cu stil.

Noi suntem femei. Da, suntem diferite de barbati. De altfel, suntem diferite si una fata de cealalta. Nu facem doar "biciclete pentur femei". Biciclete pentru "non barbati". O bicicleta pentru picioare sau plimbari mai scurte. Nu este atât de simplu. Cum nici noi nu suntem. NU, nu facem doar o "bicicleta pentru femei". Facem mai mult de atât. Proiectam diferit fiecare bicicleta. Construim cadre care se potrivesc corpului si muschilor nostri. Componente care raspund repartizarii puterii noastre. Si un design care sfideaza stereotipurile. Poate ca reprezentam un public mult prea restrâns pentru a fi luate în seama. Dar existam. Si pentru fiecare dintre noi exista o bicicleta LIV!

...
LIV GIANT Langma Advanced 2 Disc Chameleon

Bicicleta Sosea LIV GIANT Langma Advanced 2 Disc Chameleon Purple 28'' 2022 - M

Indiferent daca pedalezi pentru ca-ti plac catararile, sa gonesti pe coborâre sau urmaresti un nou PR, bicicleta de sosea pentru femei, Langma Advanced Disc, este gata sa-ti ofere ceea ce-ti doresti prin cadrul aerodinamic usor, reproiectat, cu noul sistem de roti Giant SLR 36 Disc (la anumite modele) cu frâne pe disc integrate, plus saua si ghidonul LIV personalizate, pentru o potrivire perfecta si performanta de neegalat.

Accelerare rapidaInima Langma Advanced este un cadru din carbon de calitate superioara, extrem de usor, care ofera un raport puternic rigiditate-greutate pentru o acceleratie exploziva. Cadrul precum o elipsa trunchiata actualizat reduce rezistenta vântului si mareste eficienta sprintului.

Manevrabilitate sporitaFrânele cu disc integrate ofera încrederea necesara pentru a nu reduce viteza în viraje si a pedala în conditii meteorologice variabile. Bicicleta de sosea LIV Langma poate fi echipata cu anvelope de pâna la 32 mm astfel încât sa-ti personalizezi configuratia în functie de conditiile drumului pe care urmeaza sa pedalezi.

Anularea vibratiilorSistemul de roti cu disc Giant SLR 36 fara camera (la anumite modele) reduce rezistenta, în timp ce tija de sa Variant Composite reglabila ofera o conformitate superioara astfel încât sa beneficiezi de o senzatie confortabila indiferent de starea drumului pe care pedalezi.