Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete, Bucuresti

Biciclete Cross-Country

...
Bicicleta MTB GIANT Trance X 1 29''

Bicicleta MTB GIANT Trance X 1 29'' Black / Smoke Metal 2021 - XL

Fii cel mai bun pe traseele cele mai provocatoare cu bicicleta Giant Trance  Urcati terenuri tehnice abrupte si coborâti pe singletrack cu încredere si viteza. Aceasta bicicleta de 29" are suspensie spate redesenata si geometrie progresiva pentru a va ajuta sa va îmbunatatiti abilitatile.Giant Trance 3, bicicleta de trail super versatila, este construita pe un cadru ALUXX SL actualizat, care îmbina cea mai recenta tehnologie de suspensie Maestro cu o geometrie progresiva, orientata spre traseu. Pentru a înmuia fiecare denivelare, de la pietre mari pâna la mici ondulatii, i-am dat un sistem montare a trunionului si un brat de balansare superior din compozit avansat. Aceasta combinatie produce 115 mm de deplasare neteda si activa a rotilor din spate, care va asigura controlul. În fata, dispune de o furca cu suspensie 130 mm, iar geometria generala a fost reglata si dezvoltata pentru a maximiza performantele pe traseele accidentate.Incredere si control de 29erJante mai mari cu diametrul de 29 de inci se rostogolesc pe teren accidentat, cu echilibru si stabilitate, oferindu-ti impulsul pentru a face fata ascensiunilor tehnice si încrederea de a zbura pe coborâri rapide si accidentate.

Cea mai recenta tehnologiea suspensieiSuspensia din spate Maestro prezinta un sistem de montare pe trunnion cu cursa mai lunga si senzatie mai lina. Cu 115 mm de deplasare spate completa (si 130 mm în fata), are noul brat basculant Advanced Advanced Forge Composite pentru o rigiditate crescuta si rezistenta, plus o greutate totala mai mica a cadrului.

Cadrul reglat pentru traseuCadrul de aluminiu ALUXX SL, usor si durabil, are o geometrie actualizata, incluzând un unghi headtube agresiv de 66,5 grade si unghi seattube de 74,5 grade, plus un offset al furcii de 44 mm. Rezultatul este un plus de control pentru coborâri de mare viteza.

...
Bicicleta MTB GIANT Reign 29 SX Starry Night 29''

Bicicleta MTB GIANT Reign 29 SX Starry Night 29'' 2022 - XL

Alege-ti trasa si lasa bicicleta tip MTB Giant Reign 29 SX Starry Night 29''  sa faca ce stie mai bine!

De la parcul de biciclete pâna la turele de enduro de la sfârsit de saptamâna, antrenamentele zilnice si aventuri pe terenuri complet noi, acest nou 29er full-suspension este pregatit pentru actiune. Cu un cadru din aluminiu ALUXX SL usor, puternic si de încredere, Reign 29 te ajuta sa cuceresti cele mai abrupte urcari si coborâri accidentate, cu multa încredere si control. Este conceput cu o geometrie noua progresiva, optimizata pentru rotile de 29 de inci care te pune în pozitia perfecta pentru a ataca toate tipurile de singletrack. Suspensia spate actualizata Maestro ofera 146 mm de deplasare activa, neteda si brat basculant compozit Advanced Forged. Adauga o serie de alte tehnologii agresive de pedalat, inclusiv ultimul sistem Giant WheelSystem cu distantare pe butuc Boost si anvelope tubeless instalate chiar din cutie si obtii o bicicleta gata sa meraga cu toata viteza atunci când îti doresti.

Suspensie pregatita pentru orice cursa

Suspensia de spate Maestro a fost dezvoltata si testata în conditiile extreme ale curselor Enduro World Series. 

Geometrie progresiva pentru enduro

Cadrul prezinta o geometrie actualizata pentru enduro astfel încât sa poti parcurge coborâri agresive si traverse cu încredere. Unghiurile headtube/seattube de 65/76,8 grade cu un decalaj de furca de 42/44 mm asigura o manevrabilitate perfecta, cu stabilitate si control la viteza mare.

Control si siguranta

Rotile mari cu diametrul de 29 de inci se rostogolesc pe terenurile accidentate cu un echilibru si stabilitate îmbunatatite, oferindu-ti impulsul de care ai nevoie pentru urcari dure si încrederea de a zbura pe coborâri rapide si tehnice.