Cristi Neagu, Kinetoterapeut - Bucuresti

Kinetoterapie

Kinesiologia este o terapie holistica care functioneaza pe fiecare aspect al sanatatii, nivelurile fizice, psihologice, emotionale, nutritionale si spirituale, pentru a identifica si a diminua stresul care poate impiedica persoana sa se bucure de o sanatate excelenta.

 Ea a fost dezvoltata in anii 1960 de catre dr. George Goodheart, combinand tehnicile moderne occidentale si cunostintele trase din sistemele de sanatate din Europa de Est..

 

Beneficii

Kinetoterapia este o terapie foarte sigura, care imbunatateste sanatatea oricui, de la sugari la cei in varsta. Nu diagnosticheaza sau trateaza bolile – ci permite corpului sa dezvaluie ce are nevoie pentru a restabili echilibrul si bunastarea. Aceasta implica, de obicei, o imbunatatire semnificativa a sanatatii.

Relaxare Corectarea posturii si aliniamentului corporal Cresterea mobilitatii articulare Cresterea fortei musculare Cresterea coordonarii, controlului si echilibruluiCresterea rezistentei musculare Antrenamentul la efort Corectarea deficitului respirator Reeducarea sensibilitatii CUM SE DESFASOARA O SEDINTA?

Terapeutul va va explica procedura de testare a muschilor si va plasa membrele in pozitii diferite, aplicand in acelasi timp o presiune manuala usoara pentru a testa raspunsul muscular. Testarea musculaturii permite medicului sa identifice cauza si zonele de, dezechilibru si va incerca procedura sau tehnica necesara pentru a restabili echilibrul energetic si sanatatea. Corectarea se face printr-o varietate de tehnici neinvazive, delicate cum ar fi atingerea punctelor reflexe, puncte universale de vindecare si masaj usor. Terapeutul poate recomanda schimbari in stilul de viata si nutritie.

Galerie foto
  • ...